Αφροδίτη Λατινοπούλου κατά της Φαίης Σκορδά: «Φασιστικό παραλήρημα το σημερινό» – Βίντεο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τα όσα ειπώθηκαν από τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό του ANT1 απαντά μέσω instagram κάνοντας λόγο για… φασιστικό παραλήρημα.

Συγκεκριμένα με αφορμή το νέο βίντεο της Σοφίας Μουτίδου που παρουσίασε η πρωινή εκπομπή, η Φαίη Σκορδά ξέσπασε στον αέρα: «Η Μουτίδου λέει γι’ αυτούς που ανακάλυψαν τώρα το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα, που επέλεξαν εκείνη και τη Δανάη Μπάρκα ως πρότυπα, και δεν επέλεξαν κάποιους άλλους.

Κι εγώ θα έλεγα, όχι πρόσωπα, αλλά συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το twitter και το Instagram της κας Λατινοπούλου παρακαλώ, αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα», είπε η Φαίη Σκορδά. Δες ΕΔΩ ολόκληρο το απόσπασμα.

Αφροδίτη Λατινοπούλου για Φαίη Σκορδά

Μέσα από το νέο της βίντεο στο instagram η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε…

«Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας αλλά και της κοινής λογικής ενοχλεί πλέον ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλά και της woke ατζέντας. Τρανό παράδειγμα το σημερινό φασιστικό παραλήρημα της κυρίας Σκορδά που μέσα από το βήμα της πρωινής πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα πως κάποιος πρέπει να κλείσει τους λογαριασμούς μου από τα social media.

Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού τότε αλήθεια ποιος είναι; Από πότε η κυρία Σκορδά και η κάθε κυρία Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στη γνώμη μας και την άποψή μας. Ποιος τους το έδωσε αυτό το δικαίωμα και ποιος τους το επιτρέπει; Ευτυχώς δεν ζούμε σε παλαιότερες εποχές γιατί τότε μάλλον θα ζήταγαν να μας ρίξουν στην πυρά.

Χαίρομαι που όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και να κρίνουν ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο αληθινός δημοκράτης.

Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο κόσμος να κρίνει το σωστό ή όλοι αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τος χαλάνε το αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας; Τροφή για σκέψη»,

Read More

And More