Αφροδίτη Μπάρμπα: Έμαθε από την τηλεόραση ότι αποφυλακίζεται – «Ήταν μία συγκλονιστική στιγμή»

Ο δικηγόρος της Αφροδίτης Μπάρμπα, Αλέξης Κούγιας μίλησε το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με αφορμή την αποφυλάκισή της τρεις μήνες μετά τη σύλληψη για κοκαΐνη.

«Ευελπιστώ ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και το μεσημέρι πιστεύουμε ότι θα είναι ελεύθερη η κ. Μπάρμπα», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Όσον αφορά στην κατάσταση ξέρετε είναι δύσκολο να μεταφέρω συναισθήματα, θα σας πως με τον πατέρα της είχαμε συνεννοηθεί επειδή υπήρχε περίπτωση να μη γίνει δεκτό το αίτημα και παρά το ότι από δύο ημερών ο κ. Εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την αποφυλάκιση της να μην της το αποκαλύψουμε και η ίδια το έμαθε χθες το πριν από την τηλεόραση, από τις ειδήσεις και από ό,τι μου περιέγραψαν οι υπάλληλοι της φυλακής ήταν μία συγκλονιστική στιγμή μεταξύ χαράς και λύπης» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας στο Mega Καλημέρα.

«Δεν είναι εύκολο πράγμα να διαχειριστείς τη φυλακή. Η φυλακή είναι ακραία σωματική και ψυχική ταλαιπωρία», είπε σε άλλο σημείο.

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως χάρη στην εισαγγελέα που κίνησε της διαδικασίες και πίστεψε στην αθωότητα της έγινε η αποφυλάκιση της.

Read More

And More