Αγαπάς το “Ταμάμ”; Αλλάζει ώρα!

Αγαπάς το “Ταμάμ”; Απόδειξη! Ξέρεις ότι άλλαξε ώρα προβολής; Οοοοχι; Γι ΄αυτό είμαι εγώ εδώ λατρεμένη μου. Για να σου τα λέω όλα!

Η γλυκιά, νεανική σειρά του ΑΝΤ1 από αύριο Παρασκευή όχι δεν θα μεταδίδεται στις 11.00 το βράδυ. Από αύριο, η σειρά του Πιέρρου Ανδρακάκου, κλείνει νέο ραντεβού μαζί σου, μιας και πλέον θα βγαίνει στον αέρα στις 10.15 το βράδυ.

Βλέπεις, μετά το τέλος της “Συμπεθέρας” που μας άφησε νωρίς, το “Ταμάμ” τα κατάφερε επιτέλους να βρει χώρο στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου στις 10.15 το βράδυ, γεγονός αξιοσημείωτο. Γιατί η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να έχεις μία άκρως νεανική σειρά, με φανατικό νεανικό κοινό και να την βγάζεις στον αέρα μετά τις 11.00!

Πλέον κάθε Παρασκευή στις 9.00 μ.μ. θα παίζει το “Μπρούσκο”, στις 10.15 το “Ταμάμ” και στις 11.15 ξένη ταινία. Πιο συγκεκριμένα αύριο η Αγγελική Νικολούλη και το “Φως στο τούνελ” της θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον φοβερό πράκτορα Ιθαν Χαντ, μιας και θα παίξει το “Επικίνδυνες αποστολές 3” και αυτό το μήνυμα όχι δεν θα… αυτοκαταστραφεί!

Read More

And More