”Αγαπώ την κόρη μου, γι΄ αυτό έκανα παιδιά μαζί της”

Όλοι θυμόμαστε την σοκαριστική ιστορία με τον πατέρα- τέρας που έκανε παιδιά με την κόρη του. Την κρατούσε φυλακισμένη στο κελάρι του σπιτιού και την κακοποιούσε σεξουαλικά πάνω απο 24 χρόνια! Ο ίδιος σε συνέντευξη του μέσα από τις φυλακές δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε αλλά και ότι αισθάνεται ”αγάπη” για την κόρη του.

Ο 75χρονος Γιόζεφ Φριτσλ, στην πρώτη του συνέντευξη εμφανίστηκε προκλητικός όσο ποτέ .Δεν απολογήθηκε για τις πράξεις του και έλεγε ξανά και ξανά πόσο διάσημος είναι.

Ο Γιόζεφ από τον Μάρτιο του περασμένου έτους εκτίει ποινή ισόβιας φυλάκισης. Καταδικάστηκε για βιασμό, ομηρεία, εγκλεισμό και ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Όταν η κόρη του, Ελίζαμπεθ ήταν μόλις 16 ετών την απήγαγε και την έκλεισε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κελάρι στο σπίτι του. Η Ελίζαμπεθ σήμερα είναι 43 ετών. Κατά τον εγκλεισμό των 24 ετών βιάστηκε από τον πατέρα της 3.000 φορές και γέννησε επτά παιδιά. Ενα από αυτά πέθανε λόγω αναπνευστικών δυσκολιών μετά τη γέννα. Ο Φριτσλ αποτέφρωσε το σώμα του βρέφους στη σόμπα.

Στη συνέχεια όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν εαν έχει μετανιώσει για τις αποτρόπαιες πράξεις του, αλλά και τι αισθάνεται για την κόρη του είπε: ”Δεν θέλω να το συζητήσω. Για την κόρη μου αισθάνομαι ”αγάπη”, αποκρίθηκε αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

Read More

And More