Αγέραστη η Ελένη Φιλίνη! Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Είναι σίγουρα από τις γυναίκες που έχει κάνει το χρόνο φίλο της. Η Ελένη Φιλίνη μεγαλώνει με τον πιο ωραίο τρόπο. Όσοι την συναντούν από κοντά αναγνωρίζουν κατευθείαν την αγαπημένη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Τα χαρακτηριστικά της δεν έχουν αλλοιωθεί σχεδόν καθόλου με το πέρασμα του χρόνου και θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε αγέραστη. Αυτό τουλάχιστον βλέπουμε στις πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της.

Στην παρέα της ηθοποιού, ανάμεσα σε πολλά αγαπημένα πρόσωπα, είναι καιο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης.Η Ελένη επέλεξε να περάσει το καλοκαίρι της σε αγαπημένα μέρη στην Ελλάδα βλέποντας συγγενείς και φίλους.

Μπορεί να μην έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια αλλά σίγουρα εισπράττει πολύ αγάπη και την επιστρέφει ολόψυχα. Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ; Τον αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night Show”.

Δεν φοβόμουν την δέσμευση, εμένα με ανησυχούσε πολύ το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο και μετά να χωρίσεις και μπορεί να πληγωθεί η ψυχούλα του και πολλές φορές έχω δει φίλους, γνωστούς και αγνώστους, χρησιμοποιούν το παιδί σαν μέσο για να εκδικηθούν τον σύντροφο. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στον άλλον. Το θεωρώ ότι πιο τραγικό υπάρχει να χρησιμοποιείς το παιδί σου για τον προσωπικό σου εγωισμό”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Δες φωτογραφίες από την πρόσφατη εξόρμησή της!


Read More

And More