“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Θέλω να μου πείτε πως να φορέσω ένα κλασικό δερμάτινο σακάκι στο χρώμα του πάγου!

Απάντηση
Φίλη μας, προσπάθησε να δώσεις στο jacket σου ένα πιο rock style. Συνδύασέ το με λευκό t-shirt, jean παντελόνι και sneakers.


Ερώτηση
Γεια σας! Ήθελα να ρωτήσω με τι να φορέσω τις βελούδινες γόβες; Έχω παλτό που φτάνει μέχρι τους μηρούς και ένα μπορντό φόρεμα πιο καθημερινό. Με τι καλσόν πάει; Αν τις βάλω με τζιν, τι από πάνω;

Aπάντηση
Τις βελούδινες γόβες μπορείς σίγουρα να τις συνδυάσεις με το μπορντό φόρεμά σου αλλά από τη στιγμή που έφτιαξε πια ο καιρός μην βάλεις καλσόν. Το πανωφόρι σου πηγαίνει με τις γόβες.

Όσον αφορά στο τζιν, συνδύασε ένα αέρινο top και φόρεσέ τες.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι η Ελπίδα και θέλω να με βοηθήσετε. Είμαι 16 ετών, 1,68 και 63 κιλά και έχω καστανά μαλλιά. Αρραβωνιάζεται ο αδερφός μου και δεν ξέρω τι να βάλω.
Βοηθήστε με σας παρακαλώ.

Απάντηση

Ελπίδα μην αγχώνεσαι καθόλου με το τι θα βάλεις. Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα και απλά. Θα πας σε μία μεγάλη οικονομική αλυσίδα και θα αγοράσεις ένα pastel cool φόρεμα. Θα βρεις σίγουρα διάφορες εκδοχές. Εσύ διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

Συνδύασε το με ένα ωραίο κόσμημα, ίσως κάποιο βραχιόλι, και φτιάξε χαλαρά τα μαλλιά σου. Σε παπούτσι συνδύασε μία μπαλαρίνα που δένει στον αστράγαλο με χαμηλό τακούνι.
Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Έχω μία ροζ μάλλινη μπλούζα και δεν μπορώ να τη συνδυάσω με τίποτα. Με τι παντελόνι να τη φορέσω και με τι παπούτσια;

Απάντηση
Φόρεσε την μπλούζα σου σε ένα cool χαλαρό style με γκρι crop παντελόνι και sneakers. Επίσης, φόρεσέ την με τζιν παντελόνι και loafers. Γενικά μπορείς να την χαρείς φέτος γιατί είναι το χρώμα της σεζόν. Η απόλυτη τάση είναι ροζ με κόκκινο, οπότε αν θες τόλμησε και μία εμφάνιση με κόκκινο παντελόνι.


Ερώτηση
Γεια σας! Πρόσφατα αγόρασα ένα μαύρο κουστούμι, το οποίο φόρεσα σε βραδινές εξόδους μου και θα ήθελα να το φοράω και πρωί. Πως να το συνδυάσω; Είναι μονόκουμπο, σε εφαρμοστή γραμμή, μακρύ χυτό παντελόνι, μεταξωτό – μάλλινο. Είμαι 1, 67 ύψος, 58 κιλά και 49 χρόνων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ματούλα.

Απάντηση
Γεια σου Ματούλα! Μπορείς να το συνδυάσεις με γόβες και ωραίο πουκάμισο σε ένα office styling. Διαφορετικά φόρεσέ το με μπαλαρίνες και t shirt για shopping και βόλτες στην πόλη.


Ερώτηση
Καλησπέρα!
Έχω το φόρεμα το οποίο επισύναψα, σε χρώμα ανθρακί όμως! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το συνδυασμό. Σε παπούτσια, καλσόν, τσάντα! Όσο για το παλτό, σκέφτηκα μαύρο, απλό!


Απάντηση
Φίλη μας τώρα πια δεν χρειάζεσαι καλσόν μιας και η θερμοκρασία έχει αυξηθεί. Σε παπούτσι συνδυάζεις ankle strap γόβες, ενώ σε τσάντα κρατάς ένα ωραίο clutch. Το μαύρο σου παλτό το ρίχνεις στους ώμους και είσαι πανέτοιμη.


And More