Αγγελική Δαλιάνη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού ένα μήνα μετά την γέννηση του γιου της! [pics]

Πριν περίπου ένα μήνα, η Αγγελική Δαλιάνη υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της! Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ειδικά από την μέρα που μπόρεσαν να φέρουν στο σπίτι το μωρό τους. Ο μικρός πρίγκιπάς τους γεννήθηκε πρόωρα και αναγκάστηκε να μείνει για λίγο καιρό στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Τώρα, όμως, είναι σπίτι και όλα είναι μια χαρά!

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης, η Αγγελική Δαλιάνη άφησε για λίγο το μωρό και την κόρη της Λυδία σπίτι και βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Πετάει, Πετάει” στο θέατρο Χυτήριο, όπου πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης! Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού, μόλις ένα μήνα μετά την γέννηση του γιου της και φαίνεται πως έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Η Αγγελική δεν γινόταν να μην βρεθεί στην πρεμιέρα του Μάνου, καθώς το ζευγάρι στηρίζει ο ένας τον άλλον στα πάντα! Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ανέβηκε η θεατρική παράσταση “Πετάει, Πετάει”. Πέρσι, η Αγγελική Δαλιάνη είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά λόγω της γέννησης του γιου της, φέτος προτίμησε να μείνει σπίτι. Έτσι πήγε στο θέατρο, ως θεατής για να στηρίξει τον αγαπημένο της!
Η αγαπημένη ηθοποιός πόζαρε στον φακό του TLIFE και φαινόταν αρκετά ανανεωμένη! Η Αγγελική βιαζόταν να μπει στο θέατρο, ώστε να απολαύσει τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της στην σκηνή και φυσικά να τον καταχειροκροτήσει.

Δες τις φωτογραφίες:


Λίγα λόγια για την παράσταση:
Στην Ελληνική απόδοση της κλασικής φάρσας του Γάλλου Marc Camoletti «BOEING BOEING», που μετά το West End και το Βroadway παρουσιάζεται και στην Ελλάδα, ο Σωτήρης (Σωτήρης Καλυβάτσης) ως σύγχρονος play boy και πετυχημένος αρχιτέκτονας, παίζει σε τριπλό ταμπλό το επικίνδυνο χόμπι της πολυγαμίας με 3 όμορφες αεροσυνοδούς, την Τουρκάλα Μπαχάρ (Σοφία Παυλίδου), την Αμερικανίδα Γκλόρια (Κόνι Μεταξά), και την Γερμανίδα Γκρέτχεν (Ρέα Τουτουντζή) που οι πτήσεις τους τις φέρνουν καθημερινά, αλλά χώρια, στην ερωτική του φωλιά.
Όλα ανατρέπονται όμως τη μέρα που ο παιδικός φίλος του απο την Κρήτη, ο σύντεκνος αλλά και ερωτίλος Σήφης (Μάνος Παπαγιάννης) τον επισκέπτεται μετακομίζοντας στην Αθήνα, την ίδια ημέρα που αναπάντεχα αλλάζει το πρόγραμμα πτήσεων των τριών αεροσυνοδών και ξαφνικά θα πρέπει να μείνουν στην ερωτική φωλιά την ίδια ημέρα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης…
Τότε η έμπιστη και πανέξυπνη οικονόμος αλλά και φύλακας άγγελός του Μάνου η δαιμόνια Κούλα (Βάσια Τριφύλλη) και ο επιστήθιος φίλος του καλούνται να πάρουν στα χέρια τους την ανεξέλεγκτη κατάσταση που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές και απρόβλεπτες κωμικές ανατροπές με αποκορύφωμα το απογειωτικό και ανατρεπτικό……φινάλε!!

Read More

And More