Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Ο γιος τους έγινε τεσσάρων ετών με τούρτα – υπερπαραγωγή

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη, μετρούν αρκετά χρόνια κοινής ζωής, μιας και η γνωριμία τους ξεκίνησε από την εποχή που η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Mega, Μαρία η Άσχημη.

Την προσωπική ευτυχία του ζευγαριού ολοκλήρωσε ο ερχομός των παιδιών του, Λυδίας και Νικήτα. Συχνά μάλιστα θα δούμε την οικογένεια σε καθημερινές στιγμές, μέσα από τα social media και τα στιγμιότυπα που θα ανεβάσουν.

Ο μικρός της οικογενείας είχε τα γενέθλιά του με την Αγγελική Δαλιάνη και τον Μάνο Παπαγιάννη να του έχουν ετοιμάσει το ιδανικό birthday party με κεντρικό θέμα τον Spiderman.

“Τελείως ξαφνικά στον έβδομο μήνα κι εκεί που είχα τελειώσει την δουλειά κι είχα ηρεμήσει, έσπασαν τα νερά, πήγαμε στο μαιευτήριο και μετά από κάποιες ώρες γεννήθηκε ο μικρός. Γύρω στον ενάμιση μήνα μπήκε στην θερμοκοιτίδα, αλλά το καλό σε αυτή την υπόθεση ήταν ότι ήταν πάρα πολύ μεγάλο μωρό από την κοιλιά και γεννήθηκε τον έβδομο μήνα παραπάνω από τα κανονικά κιλά, 2 κιλά”, είχε αποκαλύψει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον Νικήτα της ο οποίος πλέον είναι τεσσάρων ετών.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164