Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Βάφτισαν τον γιο τους! [pics]

Τον μικρό τους πρίγκιπα βάφτισαν το απόγευμα της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Περιστέρι, ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη. Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τα βαφτίσια του γιου του, ένα χρόνο περίπου μετά την επεισοδιακή γέννηση του, μιας και ο μικρός «βιαζόταν» και είχε γεννηθεί πρόωρα.

Νονός του μπέμπη ήταν ο καλός φίλος του ζευγαριού Παναγιώτης Κορομηλάς. Και το όνομα αυτού… Νικήτας! Βλέπεις το ζευγάρι, θέλησε να κρατήσει τις παραδόσεις και να δώσει στον γιο του, το όνομα του παππού του, και πατέρα της ηθοποιού!

Όσο για την τελετή; Έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και είχε έντονο… άρωμα από Κούβα! Πιο συγκεκριμένα, τα λαδόπανα και οι πετσέτες κεντήθηκαν με το όνομα του μικρού, ενώ εκείνος φόρεσε παντελόνι και γιλέκο στα χρώματα της άμμου, καπέλο και πουκάμισο, μιας και το καλοκαίρι αποτελεί την αγαπημένη εποχή της Αγγελικής και ήθελε να κινηθεί σε αυτά τα χρώματα.

Το TLIFE βρέθηκε στο μυστήριο και απαθανάτισε τους ευτυχισμένους γονείς μαζί με την κόρη τους Λυδία και τον νεοφώτιστο Νικήτα τους!

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε κουβανέζικο πάρτυ με καπέλα και εντυπωσιακό candy bar στο Amelie!

Δες φωτογραφίες:

Πηγή Δεβετζή, Αγγελική Δαλιάνη, Νίκος Κοκλώνης

Αγγελική Δαλιάνη, Λυδία, Νικήτας, Μάνος Παπαγιάννης, Μαρία Κορινθίου

Όλη η οικογένεια μετά τη βάφτιση…

Φώτης Σπύρος

Βάσια Παναγοπούλου

Πηγή Δεβετζή, Νίκος Κοκλώνης

Μαρία Κορινθίου με την κόρη της Ισμήνη

Περικλής Λιανός

 

To party της βάφτισης

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More