Αγγελική Δαλιάνη: Οι μεγάλες αποκαλύψεις για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη “Μαρία η Άσχημη” (video)

Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης η Αγγελική Δαλιάνη και μίλησε για την τεράστια επιτυχία της “Μαρίας της Άσχημης” πριν από 14 χρόνια. 

“Ήταν Αύγουστος, τέλη καλοκαιριού του 2006. Έμαθα για την audition και αποφάσισα να πάω. Έκανα 6 με 7 auditions για περίπου ένα μήνα. Χαιρόμουν εννοείται που είχε τόση μεγάλη επιτυχία και που με συναντούσε κόσμος στο δρόμο και μου μίλαγε με τόση μεγάλη θέρμη και με λόγια αγάπης και το χαιρόμουν τόσο πολύ αυτό, αλλά ήμουν πολύ συγκεντρωμένη και κλεισμένη πάνω από 15 ώρες σε στούντιο για τα γυρίσματα, που όταν τελείωσε λέω “έλα ρε συ, τι έγινε;”. Εκεί άρχισα να το συνειδητοποιώ” δήλωσε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Όσον αφορά τις εμφανίσεις της σε εκπομπές εκείνη την περίοδο η Αγγελική Δαλιάνη αποκάλυψε: “Είχα προτείνει ότι από τη στιγμή που στις εκπομπές θα πήγαινα ντυμένη ρόλος, θα έπρεπε να παίξω και τον ρόλο. Δηλαδή, θα δώσω συνέντευξη, αλλά δεν θα δώσει συνέντευξη η Αγγελική, θα δώσει συνέντευξη η Μαρία. Ήταν μια τρομερή εμπειρία αυτή για μένα!

Όταν έγινε μετά η αλλαγή, ξεκίνησα να πηγαίνω… Η πρώτη εκπομπή που πήγα ήταν του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Mega, το πρωινό. Ενώ είχα δώσει τόσες συνεντεύξεις μέχρι τότε, είχα τέτοιο άγχος! Ίδρωνε η παλάμη μου, έτρεμαν τα χέρια μου και λέω “Θεέ μου πόσο ωραία ήταν πριν”. Τέτοιες επιτυχίες και αυτά μπορεί να σου έρθουν και μία φορά στη ζωή σου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αγγελική Δαλιάνη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More