Αγγελική Ηλιάδη: Αν μπορούσα θα έκανα κάθε χρόνο και ένα μωρό!

Στο backstage των γυρισμάτων του νέου της βιντεοκλίπ της Αγγελικής Ηλιάδη και του Πάρι, που κράτησε περίπου 5 ώρες για το single «Όταν όλα θα καίγονται» από την Panik Platinum, βρέθηκε το περιοδικό You και οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για όλα. Η σέξι τραγουδίστρια «μεταμορφώθηκε» σε μοιραία γυναίκα που θα ζήλευαν πολλές πρωταγωνίστριες του γαλλικού κινηματογράφου κι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Επέστρεψες στη δισκογραφία μετά από 2 χρόνια. Πάνω στο pick της καριέρας σου αποχώρησες για να μεγαλώσεις το παιδί σου. Δεν φοβήθηκες μήπως “ξεχαστείς”;
Επέστρεψα στη δισκογραφία αλλά και στη δουλειά μου γενικότερα μετά από 2 χρόνια. Λατρεύω αυτό που κάνω και πραγματικά δεν θα μπορούσα να με φανταστώ να ασχολούμαι με κάτι άλλο. Πιστεύω, όμως, ότι η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου έρχεται τη στιγμή που αποκτά παιδί, όταν βιώνει το μεγαλύτερο θαύμα και τη μεγαλύτερη ευλογία από τον Θεό. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είχα, λοιπόν, για δεύτερη φορά την ευλογία Του και είμαι ευγνώμων! Ήταν ανάγκη μου να μείνω κοντά στο μωρό μου, να μη χάσω στιγμή και να δοθώ ολοκληρωτικά σε αυτό! Δεν με απασχόλησε καθόλου το αν η δουλειά μου θα «υποστεί» ζημιά. Έχω μια πορεία στο χώρο εδώ και 13 χρόνια, λατρεύω αυτό που μου δίνει ο κόσμος και νιώθω πάντα πολύ έντονα την αγάπη του, όπως την ένιωσα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου, και τους ευχαριστώ όλους! Πάνω απ’ όλα είμαι μαμά δύο υπέροχων παιδιών και πάντα έρχονται πρώτα εκείνα! Κάποια στιγμή θα γυρνούσα στη δουλειά με πολύ περισσότερη δίψα και όρεξη για δημιουργία. Άλλωστε, ένα διάλειμμα δεν είναι κακό, πόσω μάλλον όταν γίνεται για να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί!

Στο βιντεοκλίπ υποδύεσαι μια γυναίκα δυναμική, μια femme fatale. Σε αντιπροσωπεύει αυτή η εικόνα;
Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες είμαστε έτσι! Οι περισσότερες είμαστε δυνατές, ανθεκτικές και έχουμε στη ζωή πολλούς ρόλους, πάντα, όμως, οι περισσότερες βγαίνουμε νικήτριες και τα καταφέρνουμε. Η εικόνα αυτή, λοιπόν, που παρουσιάζουμε στο καινούριο κλιπ αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες!

Στον Πάρι δίνεις χαστούκι μέσα στο βιντεοκλίπ… Στη ζωή σου έχεις δώσει χαστούκια με τόση ευκολία;

Όχι, δεν δίνω εύκολα και δεν πιστεύω ότι έχουν νόημα και αποτέλεσμα! Αν κάποιος σ’ εμένα προσωπικά δεν φερθεί τίμια και όπως μου αξίζει, την στιγμή, βέβαια, που τον θεωρώ δικό μου άνθρωπο, αυτομάτως τον διαγράφω. Πιστεύω ότι στη ζωή μας δεν χωράνε πολλοί, εγώ προσωπικά θέλω λίγους και ξεχωριστούς!

Όλα αυτά που ακούγονται κατά καιρούς για την οικογένειά σου, τη γιαγιά σου, την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, σε έχουν πληγώσει; Νιώθεις αδικημένη; Παραμένω δυνατή γιατί δεν έχω δικαίωμα να τα παρατήσω, να λυγίσω και να σκεφτώ έστω και μια στιγμή ότι δεν μπορώ. Πρέπει να το κάνω για τα παιδιά μου, επειδή πολύ απλά με χρειάζονται. Από αυτά αντλώ δύναμη και νιώθω ότι πάντα ο Θεός είναι δίπλα μου. Η ζωή είναι δώρο Θεού και συγχρόνως μια συνεχής, ασταμάτητη δοκιμασία. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι γιατί μέσα από τις δυσκολίες εκτιμάς τη ζωή και γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος.

H οικογένειά σου σού δίνει δύναμη; Έχεις αγωνία όταν λείπει ο σύντροφός σου;
Η οικογένεια είναι η μαμά, ο μπαμπάς και τα παιδιά. Όποιος και να λείπει είναι πολύ σημαντικό. Στην πραγματικότητα, βέβαια, είναι πιο δύσκολο για εκείνον που είναι μακριά, κάνοντας ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα, γιατί δεν είναι σπίτι του, χάνει πολλές όμορφες στιγμές των παιδιών και δεν έχει αυτήν τη θαλπωρή των δικών του! Εγώ από την άλλη είμαι συνηθισμένη, έχοντας ζήσει μόνη αρκετά χρόνια. Βεβαίως, και μου λείπει ο άνθρωπός μου αλλά η δουλειά του είναι αυτή.

Σκέφτεσαι να προχωρήσεις και για τρίτο παιδί;

Για το μοναδικό πράγμα που τολμάω να πω ότι είμαι περήφανη –και το νιώθω– είναι για τα δύο αγόρια μου! Τα λατρεύω, είναι η ίδια μου η ζωή. Αν μπορούσα θα έκανα κάθε χρόνο και ένα! (γέλια) Η ζωή μας είναι πολύ δύσκολη, παλεύουμε καθημερινά κι αν είσαι και γονιός έχεις ένα μόνιμο άγχος να δίνεις το καλύτερο στα παιδιά σου. Με αξίωσε ο Θεός να
αποκτήσω δύο! Είμαι ΟΚ. Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου έχω ανάγκη το τραγούδι. Αγαπώ τη δουλειά μου και μου έλειψε πολύ, είναι κομμάτι της ζωής μου… Θέλω να δημιουργήσω, να τραγουδήσω, να μοιραστώ με τον κόσμο και μέσα από αυτό να εκφραστώ και να βγάλω τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι σε αυτό 100%.

Ο γιος σου, ο Μπαμπίνος, σε έχει δει στην πίστα, καταλαβαίνει ότι η μαμά του είναι επώνυμη;
Τώρα πια ναι, καταλαβαίνει, είναι 10 ετών. Βέβαια, ακόμα τον παραξενεύει το ότι πηγαίνουμε μια βόλτα και μας χαιρετούν άνθρωποι που δεν γνωρίζουμε! Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καταλάβει ότι η μαμά του κάνει απλώς μια δουλειά όπως όλοι.

Το ενδεχόμενο ενός γάμου σού περνάει από το μυαλό;
Δεν έχω παντρευτεί ποτέ! Κάποια στιγμή το ονειρευόμουν, τώρα σε αυτήν τη φάση της ζωής μου δεν με απασχολεί. Έχω κάνει τα παιδιά μου, την οικογένειά μου και είμαι καλά!

Διάβασε περισσότερα και όσα είπε και ο Πάρις, στο You που κυκλοφορεί

Read More

And More