Αγγελική Ηλιάδη: Απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ντουμπάι και ποζάρει με καυτό μπικίνι

Η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να φέρει στη ζωή της το καλοκαίρι λίγο νωρίτερα. Έτσι ταξίδεψε μαζί με τις φίλες της στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, είχε ανάγκη από θάλασσα και ήλιο, έτσι το πρώτο πράγμα που έκανε με το που έφτασε στο εμιράτο, ήταν να βάλει το μαγιό της και να απολαύσει τη θάλασσα και τον ήλιο!

Η Αγγελική, μας έδειξε και το Ντουμπάι by night ενώ πόζαρε λίγο πριν τη νυχτερινή διασκέδαση, με τις φίλες της. Η τραγουδίστρια πέρασε ένα δύσκολο χρόνο, όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε αφού πέρασε δύσκολα τον κορονοϊό, κλεισμένη στο σπίτι της. Η ίδια είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες για τα όσα βίωσε: 

“Ήμουν ενάμιση μήνα στο σπίτι. Δεν το πέρασα ελαφριά. Ήμουν με πυρετό 20 μέρες, είχα μια τρομερή εξάντληση, βήχα, μια μικρή δυσκολία στην αναπνοή. Αν και ο γιατρός μου είπε ότι το οξυγόνο μου ήταν πολύ καλό αλλά ήταν δύσκολο. Δεν μπορούσα ούτε να δω τα παιδιά μου. Ήμουν κλεισμένη ενάμιση μήνα στο σπίτι μόνη μου, είχα πάθει κατάθλιψη. Δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι και γενικά μου στοίχισε πολύ η απόσταση αυτή που είχα με τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει το πέρασα δόξα τω Θεώ και ησύχασα”

Η Αγγελική απόλυσε την πισίνα αλλά και τη θάλασσα με φόντο τα τεράστια κτίρια του κοσμοπολίτικου εμιράτου.

Read More

And More