Aγγελική Ηλιάδη: Backstage από την φωτογράφιση με το νυφικό στη λίμνη της Βουλιαγμένης!

Μια όμορφη και ρομαντική φωτογράφιση η μέλλουσα μαμά Αγγελική Ηλιάδη, πριν λίγο καιρό για το περιοδικό Hello! στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Το TLIFE εξασφάλισε backstage υλικό της φωτογράφισης, με την τραγουδίστρια να λάμπει και να δείχνει πιο γαλήνια από ποτέ.

Το make up και τα μαλλιά ανέλαβε ο φίλος της κα συνεργάτης Δημήτρης Σταματίου, που φρόντιζε κάθε λήψη να είναι μοναδική στις λεπτομέρειες της Αγγελικής. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης φόρεσε λευκά φορέματα και νυφικό.

/

Η τραγουδίστρια παράλληλα με τη φωτογράφιση, έδωσε και μια απολαυστική συνέντευξη στο περιοδικό Hello! απαντώτας μεταξύ άλλων για τις κριτικές που έχει δεχτεί από τον τρόπο που χειρίζεται το Instagram, που όπως έχει αποδείξει είναι κάτι που αγαπά αφού από εκεί μοιράζεται πολλές σημαντικές στιγμές της με τον κόσμο.

/

Έχει γίνει πολλή κουβέντα στα τηλεοπτικά παράθυρα για τον τρόπο που χειρίζεστε το instagram. Στην πρωινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ακούστηκε ότι μέσω αυτού του μέσου κοινωνικής δικτύωσης «πουλάτε» ένα τόσο σημαντικό γεγονός στη ζωή σας.

“Το άκουσα και εγώ και ενοχλήθηκα πολύ. Στο instagram ανεβάζεις κυρίως προσωπικές στιγμές. Κάνεις αυτό που νιώθεις και εμένα μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα. Κάθε φορά που ανεβάζω μια φωτογραφία το κάνω επειδή το θέλω και το νιώθω. Εάν κάποιοι θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο «πουλάω» τη σχέση μου, την εγκυμοσύνη μου και το παιδί μου έχω να σας πω ότι όλοι οι υπόλοιποι κάνουν το ίδιο και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να σχολιάζομαι περισσότερο. Εάν ήθελα πραγματικά να την πουλήσω εδώ και δύο μήνες δεν θα είχα αφήσει εκπομπή που να μην πάω καλεσμένη και εξώφυλλο που να μη φωτογραφηθώ. Και πιστέψτε με από τη μέρα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη μου, δεν έχω σταματήσει να δέχομαι προτάσεις για συνεντεύξεις. Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι κάνουμε τη δουλειά μας, όμως πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να μην κανιβαλίζουμε τόσο σημαντικά θέματα. Ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί εννέα χρονών θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί και να μη λέμε άσχημα πράγματα στην τηλεόραση. Δεν σας κρύβω ότι έχω αναγκαστεί πολλές φορές να μην αφήνω τον Μπάμπη να δει τηλεόραση”, είπε στο περιοδικό.

/

Η τραγουδίστρια μπορεί να διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά παραμένει σέξι και όμορφη φυσικά.
/

Δεύετρο παιδί ήθελε πάντα και δεν το έκρυψε ποτέ: “Η αλήθεια είναι ότι δεν έκρυψα ποτέ ότι θέλω να κάνω ένα ακόμα παιδί. Δεν ξέρω εάν ευθύνεται το σύμπαν ή κάτι άλλο, πάντως η ζωή μέχρι τώρα με έχει διδάξει ότι όλα έρχονται τη στιγμή που πρέπει”, αποκάλυψε στο περιοδικό.
/

Σύντομα η Αγγελική θα κρατά στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της και τίποτα δεν μπορεί να της χαλάσει αυτή την ευτυχία που ζει, στο πλευρό του Σάββα Γκέντσογλου.

/

Read More

And More