Αγγελική Ηλιάδη: Έκπληξη για τα γενέθλιά της! Δες φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή έκπληξη για τα γενέθλιά της, ετοίμασαν οι συνεργάτες της Αγγελικής Ηλιάδη στο Romeo. Η γνωστή τραγουδίστρια αφού γιόρτασε μαζί με τον γιο της το σπίτι, βρέθηκε στο μαγαζί που τραγουδά και εκεί την περίμενε μια… έκπληξη.
Ενώ, βρισκόταν στη σκηνή και ετοιμαζόταν για το ντουέτο της με τον Ηλία Βρεττό, η ορχίστρα άρχισε να παίζει το “happy birthday” και ο Ηλίας εμφανίστηκε στη σκηνή τραγουδώντας για τα γενέθλιά της και κρατώντας μια σοκολατίνα τούρτα στα χέρια του.

Η Αγγελική που δεν ήξερε κάτι για την έκπληξη, χαμογέλασε, τους ευχαρίστησε όλους και έσβησε το κεράκι, κάνοντας μια ευχή. Η ίδια, μάλιστα, είχε οργανώσει πριν από λίγες μέρες στην πρεμιέρα της με τον Ηλία, μια τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλιά του και δεν ήταν υποψιασμένη πως θα έκανε και εκείνος το ίδιο.
Η γνωστή τραγουδίστρια, πάντως, συγκινήθηκε πολύ από αυτήν την κίνηση και μόλις τελείωσαν με τις ευχές του έδωσε μια ζεστή αγκαλιά και οι δυο τους συνέχισαν το δυνατό πρόγραμμα στο Romeo. Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή.

Δες φωτογραφίες του TLIFE από τη βραδιά:

Read More

And More