Αγγελική Ηλιάδη: Εξόρμηση με τους γιους της στα χιόνια – Φωτογραφία

Η Αγγελική Ηλιάδη, μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, έχει επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητά της μαζί με τα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια πριν από ένα μήνα περίπου είχε ένα δυσάρεστο γεγονός, καθώς έφυγε από ζωή ο πατέρας της, ενώ εκείνη το έμαθε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στη Φάρμα. Μάλιστα, όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα από τη μητέρα της αποφάσισε να αποχωρήσει κατευθείαν οικειοθελώς.

Η Αγγελική Ηλιάδη, αυτό το διάστημα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, καθώς τα νυχτερινά κέντρα αυτό το διάστημα δεν λειτουργούν εξαιτίας των νέων μέτρων της Κυβέρνησης για την εξάπλωση του κορονοϊού. Η τρυφερή μανούλα λοιπόν, φροντίζει να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στους δύο γιου της, Μπάμπη και Βασίλη, κάνοντας όλοι μαζί πράγματα που αγαπούν.

Πρόσφατα οι τρεις τους, εκμεταλλεύτηκαν τις χαμηλές θερμοκρασίες των ημερών και αποφάσισαν να κάνουν μία εξόρμηση στα χιόνια. Η γλυκιά μανούλα μοιράστηκε με τους followers της και ένα γλυκό στιγμιότυπο με τους γιους της από την εκδρομή τους.

Ο Μπάμπης και ο Βασίλης αψηφώντας το κρύο, έφτιαξαν και έναν χιονάνθρωπο, τον οποίο, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες τον έντυσαν με τα ρούχα τους.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Read More

And More