Αγγελική Ηλιάδη: “Εννοείται ότι θα κάνω και δεύτερο παιδί”

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου...Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ακόμα δεν έχει βρει τον πρίγκιπα των ονείρων της και ότι ο μοναδικός άνδρας στη ζωή της είναι ο οκτάχρονος γιος της!

Έγινε μικρή μανούλα, την φόβισε το νεαρό της ηλικίας, θεώρησε ότι μπορεί να αποβεί μοιραίο για την καριέρα της, η οποία μόλις είχε ξεκινήσει;

“Και η μητέρα μου με έκανε στα 17 της και πάντα μου άρεσε η μικρή διαφορά που είχαμε. Αν και η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη, ούτε για ένα λεπτό δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει επιλογή. Ήμουν σίγουρη ότι ήθελα παιδί και θα το κρατούσα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό και πιο ωραίο.

Θέλει ακόμα να κάνει ακόμη ένα παιδί;

“Εννοείται. Αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Για αυτό ακριβώς το βλέπω μάλλον να αργεί!”

Η φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο Twitter με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, έγινε αφορμή για να μιλούν για νέο έρωτα στη ζωή της… Τι απαντά εκείνη;

“Εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα. Είναι ίσως ένα από τα ελαττώματα μου, αλλά είμαι πολύ αυθόρμητη. Πολλές φορές τα media λειτουργούν έτσι και κάνουν την τρίχα τριχιά! Αν θέλω να κάνω κάτι θα το κάνω και ειλικρινά δεν θα το σκεφτώ μετά. Μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα με τον κόσμο. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να έδινα τροφή στους δημοσιογράφους!”

Read More

And More