Αγγελική Ηλιάδη – Φάρμα: Λεπτομέρειες για την τραγουδίστρια που έχει προκαλέσει αίσθηση στο ριάλιτι

Η Φάρμα έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης.

Η Αγγελική Ηλιάδη, είναι μία από τις διαγωνιζόμενες που απολαμβάνουμε στο ριάλιτι μέσα από την ομάδα των διάσημων. Η συμμετοχή της άλλωστε είναι κάτι για το οποίο η ίδια ανυπομονούσε.

«Θέλω πάρα πολύ να ξεκινήσει όλο αυτό το πολύ ωραίο ταξίδι, η μοναδική εμπειρία, θέλω να μπω μέσα και να το ζήσω. Θέλω να βρεθώ κοντά στη φύση, θέλω να ανακαλύψω και άλλες πλευρές του εαυτού μου. Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο παρά τις δυσκολίες. Ήμουν λίγο αναποφάσιστη πέρυσι. Μου είναι πιο εύκολο φέτος» είχε δηλώσει η Αγγελική Ηλιάδη λίγο πριν μπει στη Φάρμα.

Ποια είναι η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Σεπτεμβρίου 1977. Από πολύ μικρή ηλικία είχε έρωτα με το τραγούδι ενώ το μεγάλο της πρότυπο ήταν η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας.

Το 1995 πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στο πλευρό του Άγγελου και του Στέλιου Διονυσίου, ενώ η πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2003 με τίτλο «Τη μοναξιά φοβάμαι». Η ίδια σιγά σιγά ξεκίνησε να κατακτά μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου μέσα από την σκληρή δουλειά. Έχει συνεργαστεί με πολλούς ταλαντούχους καλλιτέχνες, ωστόσο οι συνεργασίες που έχει ξεχωρίσει είναι αυτές με την Πίτσα Παπαδοπούλου, Νότη Σφακιανάκη, Δέσποινα Βανδή και Νατάσσα Θεοδωρίδου. Από τότε, η καριέρα της εκτοξεύθηκε κάνοντάς την μια από τις πλέον επιτυχημένες τραγουδίστριες του είδους της.

Προσωπική ζωή

Η Αγγελική Ηλιάδη απέκτησε τον πρώτο της γιο στη σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, με τον οποίο δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

Λίγα χρόνια αργότερα, η Αγγελική Ηλιάδη γνωρίστηκε με τον Σάββα Γκέντζογλου, με τον οποίο παρέμειναν μαζί μέχρι το 2018, ενώ απέκτησαν μαζί και έναν γιο, τον Βασίλη.

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

«Χωρίσαμε λόγω της απόστασης και της δουλειάς. Με ενοχλούσε η απόσταση. Τον χρειαζόμουν δίπλα μου και δεν ήταν επειδή ήταν μακριά λόγω της φύσης της δουλειάς του. Ο χωρισμός ήταν δύσκολος, πόνεσα, ένιωσα ότι απογοήτευσα τα παιδιά μου. Μετά το χωρισμό ένιωσα ότι ο μεγάλος μου γιος έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα. Ένιωσε ότι του πήρα πίσω την οικογένεια που του υποσχέθηκα», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi)

 Μπορεί η σχέση τους να έχει περάσει από σαράντα κύματα, ωστόσο οι δύο τους προσπαθούν να κρατούν μία ισορροπία για το καλό των παιδιών τους.

Η συμμετοχή στο Dancing with the Stars

Η Αγγελική Ηλιάδη το 2013 αποδέχτηκε την πρόταση για να συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars», όπου μας απέδειξε ότι πέρα από πολύ καλή τραγουδίστρια είναι και εξαιρετική χορεύτρια. Αυτό που μένει να δούμε λοιπόν, είναι αν η Αγγελική Ηλιάδη θα καταφέρει να «νικήσει» τους αντιπάλους της στους αγώνες μάχης που θα δώσει στη Φάρμα.

Πηγή φωτογραφιών: NDP και Instagram

Read More

And More