Αγγελική Ηλιάδη για Γκέντσογλου: «Κι εγώ και ο Σάββας έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας»

Οριστικό τέλος στα σενάρια επανασύνδεσης με τον Σάββα Γκέντσογλου έβαλε η Αγγελική Ηλιάδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά την αποκάλυψη πως πέρασε την καραντίνα με τα παιδιά της και τον πρώην σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ξανά ζευγάρι με τον γνωστό αθλητή.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Αγγελική Ηλιάδη μας αιφνιδίασε όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Happy Day» δήλωσε πως περνά την καραντίνα με τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Ο Γρηγόρης Μπάκας από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την τραγουδίστρια, άκρως ανανεωμένη αφού άλλαξε το hairlook της και έγινε καστανή και μίλησαν για όλα.

«Κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήρα 6-7 κιλά, αλλά τώρα ξεκίνησα διατροφή και γυμναστική. Μάλιστα όταν έγινε άρση των μέτρων το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω τους δικούς μου ανθρώπους και να φτιάξω τα νύχια μου», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Επιστρέφοντας στην περίοδο της καραντίνας μίλησε για τον Σάββα Γκέντσογλου και το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν κάτω από την ίδια στέγη. «Ήταν πολύ ωραία που πέρασα την καραντίνα με τον πρώην μου, γιατί αν ήμουν μόνη μου θα ήταν δύσκολο και ψυχολογικά και με τα παιδιά… Ο Σάββας είχε έρθει με άδεια, μετά προέκυψε η καραντίνα και μείναμε μαζί. Είναι διαφορετική η σχέση μου τώρα με τον Σάββα, από ό,τι ήταν όταν ήμασταν μαζί. Αγαπιόμαστε γιατί είναι ο πατέρας του παιδιού μου και πάντα θα είμαστε οικογένεια. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κι εγώ και ο Σάββας έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας».

Read More

And More