Αγγελική Ηλιάδη για Γρηγόρη Αναστασιάδη: «Είμαστε μαζί και είμαστε πολύ καλά»

Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε οριστικά από τη Φάρμα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας και το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό».

Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά τις δηλώσεις για τον θάνατο του πατέρα της, απάντησε και για το ειδύλλιο με τον συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη, το οποίο πλέον έγινε σχέση! Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό γυμναστή και δεν έχει κανέναν λόγο να το κρύψει. 

«Σοκαρίστηκες που μας είδες να φιλιόμαστε; Πρώτη φορά βλέπεις κάποιους να φιλιούνται; Τι σημαίνει reality; Αληθινή ζωή. Ξέρετε πολύ καλά τόσα χρόνια ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μασάω, δεν κολλάω. Αυτό που είμαι θα είμαι και στην “Φάρμα”. Δεν χρειάζεται να καταπιεστώ, αυτή είμαι. Είμαι σίγουρη για αυτά που κάνω. Δεν είπα ότι ερωτεύτηκα. Ξεκίνησε ένα φλερτ με τον Γρηγόρη και είδατε αυτό που είδατε. Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη και είμαστε πολύ καλά. 

Αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά. Από την αρχή υπήρχε κάτι με τον Γρηγόρη, μια αμηχανία. Το ένα έφερε το άλλο… Το μόνο που είχα στο μυαλό μου βγαίνοντας ήταν να βρεθώ στο πλευρό της οικογένειας μου. Όταν πέρασε αυτό το κομμάτι και ήμουν ψύχραιμη, στεναχωριόμουν που δεν ήμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου. Μου έλειπε ο Γρηγόρης και η Σάσα. Ο Γρηγόρης θα μετακομίσει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις» εξομολογήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη. 

 

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στους δύο γιους της.

Read More

And More