Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Φουντώνει ο έρωτάς τους – Επόμενο βήμα η συγκατοίκηση

Νέος έρωτας στη ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη, καθώς η συμμετοχή της στο ριάλιτι Η Φάρμα έμελλε να σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική της ζωή.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης ο personal trainer από τη Θεσσαλονίκη είναι ο νέος της σύντροφος, με τον οποίο η τραγουδίστρια έζησε ένα δυνατό ειδύλλιο εντός ριάλιτι, το οποίο συνεχίζεται και στην έξω ζωή της.

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Έτοιμοι για συγκατοίκηση;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, το ζευγάρι περνά τον περισσότερο χρόνο της εβδομάδας μαζί, κάνοντας έτσι μια… πρόβα για την συγκατοίκησή τους, η οποία ενδέχεται να γίνει άμεσα.

Σε αυτό φυσικά αφορμή στάθηκε και η απόφαση του Γρηγόρη να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, όπου και επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

«Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου. Η Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους», σημείωσε για τη σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια και συνέχισε αποκαλύπτοντας αν έχει γνωρίσει τους γιους της. «Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», δήλωσε πρόσφατα ο Γρηγόρης Αναστασιάδη στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

 

Αγγελική Ηλιάδη – «Δεν ήθελαν τα παιδιά μου να με βλέπουν στο ριάλιτι»

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για τον νέο της σύντροφο αλλά και για το εάν τα παιδιά της έχουν ενημερωθεί για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, τον νέο  της σύντροφο.

«Βεβαίως και σκέφτηκα τα παιδιά μου αλλά ήξερα ότι ήταν η μαμά μου εκεί για να τα φροντίσει και αυτό με έκανε να είμαι ήσυχη και σίγουρη. Έχουν μεγαλώσει κιόλας, είναι 8 και 17 ο μεγάλος.

Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Δε με έβλεπαν στο παιχνίδι. Δεν ήθελαν, έλεγα στον μεγάλο μου γιο να με δει έστω στα αγωνίσματα και δεν ήθελε. Κανένα ενδιαφέρον. Μέχρι να βγω έξω δεν ήξερα αν βλέπουν ή όχι αλλά έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, γνωρίζουν τα πάντα, οπότε και κάτι να βλέπανε θα ήταν φυσιολογικό», αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη στο Mega.

Γρηγόρης Αναστασιάδης – Όσα δεν γνώριζες για τον νέο σύντροφο της Αγγελικής Ηλιάδη

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι 34 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και είναι εκπαιδευτής μυϊκής ενδυνάμωσης. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το fitness modeling και τη μόδα. Ένα από τα κυριότερα θέματα που δεν διαπραγματεύεται, είναι η αξιοπρέπεια, είτε αυτό αφορά την προσωπική είτε την κοινωνική ζωή μου.

«Ο αθλητισμός με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλές δυσκολίες. Μου αρέσει να κάνω πράγματα που γεμίζουν ενέργεια τόσο εμένα όσο και τους ανθρώπους που με περιβάλλουν».

Κατά τη συμμετοχή του στη Φάρμα ήρθε αντιμέτωπος με δυσκολίες αλλά και τραυματισμούς που τον έβαλαν σε σκέψεις να αποχωρήσει οικειοθελώς, η γνωριμία του όμως με την Αγγελική Ηλιάδη και το ειδύλλιό τους υπήρξαν διαρκώς στις σκέψεις του, όσο εκείνη αποχώρησε πρώτη από το ριάλιτι.

Πλέον, οι δυο τους συνεχίζουν μαζί κάνοντας σχέδια για το μέλλον της σχέσης τους!

 

Read More

And More