Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Σε τρυφερά τετ α τετ στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση – Φωτογραφίες

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Αγγελική Ηλιάδη, καθώς εδώ και λίγους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η διάσημη τραγουδίστρια και γνωστός personal trainer γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στη Φάρμα. Οι δυο τους ήρθαν πολύ γρήγορα κοντά ενώ δεν άργησε να αναπτυχθεί ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί, με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να μετακομίζει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για χάρη της.

«Σίγουρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη η αιτία που ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Αλλά κατά βάση είναι η δουλειά μου. Η2 Αγγελική είναι ένας πάρα πολύ στοργικός και κατανοητικός άνθρωπος, που θα ήθελαν όλοι να έχουν στη ζωή τους», σημείωσε για τη σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια και συνέχισε αποκαλύπτοντας αν έχει γνωρίσει τους γιους της. «Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά της, είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, προς το παρόν απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί και στον φωτογραφικό φακό.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ μεταξύ τους.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More