Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Τα καυτά φιλιά του ζευγαριού σε βραδινή έξοδο – Φωτογραφίες

Τον απόλυτο έρωτα βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Αγγελική Ηλιάδη στο πλευρό του Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η διάσημη τραγουδίστρια και γνωστός personal trainer γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στη Φάρμα. Οι δυο τους ήρθαν πολύ γρήγορα κοντά ενώ δεν άργησε να αναπτυχθεί ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί, με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να μετακομίζει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για χάρη της.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο, όπου βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται o Stan.

Οι δυο τους διασκέδασαν μαζί με την παρέα τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ενώ δεν έλειψαν τα φιλιά και οι αγκαλιές, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αγγελική Ηλιάδη στο Happy Day.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More