Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Τα τρυφερά στιγμιότυπα στη Φάρμα και το… ξενέρωμα

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είναι δυο από τα πρόσωπα της Φάρμας που έχουν συζητηθεί αρκετά κυρίως λόγω της σχέσης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. Μπορεί το ριάλιτι εγκλεισμού του ANT1 να προβάλλεται λίγο καιρό, ωστόσο τα συναισθήματα που φάνηκαν να αναπτύσσονται μεταξύ τους είναι πολλά.

Αρχικά, και οι δυο είχαν δείξει τη συμπάθειά τους ο ένας στον άλλο, με την Αγγελική Ηλιάδη να εξομολογείται κάποια στιγμή στην Σάσα Μπάστα ότι τον κοιτάει σαν… ξερολούκουμο,

«Κοιτάω τον Γρηγόρη σαν ξερολούκουμο. Θέλω να τον δαγκώσω, έτσι, χραπ» είχε πει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια. 

Σιγά σιγά οι δυο τους άρχισαν να έρχονται ακόμα πιο κοντά με τα τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσά τους να είναι αρκετά. Χαρακτηριστικά είναι τα παθιασμένα φιλιά και οι αγκαλιές που αντάλλασσαν οι δυο τους ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

Εκ τότε ακολούθησαν και αρκετά ακόμη τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ τους με την Αγγελική Ηλιάδη να δηλώνει ενθουσιασμένη γι’ αυτό που ζει.

«Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ότι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου» ήταν μερικές από τις δηλώσεις την Αγγελικής Ηλιάδη για τον Γρηγόρη.

Φυσικά όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μη σχολιαστούν και από τους χρήστες του twitter.

Kαι φυσικά θέση για το ειδύλλιο αυτό πήρε και η πρώην πεθερά της, η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη η οποία ανέφερε:  «Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει» (διάβασε εδώ όλες τις δηλώσεις της μητέρας του Μπάμπη Λαζαρίδη)

Ωστόσο, στα τελευταία δυο επεισόδια η Αγγελική Ηλιάδη παρατήρησε κάποιες διαφορές στη συμπεριφορά του καλού της που την έκαναν να ξενερώσει.

Οι δρόμοι τους ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο χωρίστηκαν αφού η Αγγελική Ηλιάδη έμαθε για τον θάνατο του μπαμπά της και με δάκρυα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μένει τώρα να δούμε αν το ειδύλλιο μεταξύ τους θα συνεχιστεί όταν αποχωρήσει και ο Γρηγόρης ή αν ήταν μια περιπέτεια που τελείωσε.

Read More

And More