Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή τους από τη Φάρμα, «το έκαψαν» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Το ζευγάρι που δεν διστάζει να εκφράζει τον έρωτά του όπου βρεθεί κι όπου σταθεί –ο Γρηγόρης μάλιστα μετακομίζει στην Αθήνα συνδυάζοντας δουλειά και σχέση- διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά όπου τραγουδούνε ο Κυριάκος Κυανός, ο Χρήστος Σεβαστός και η Ηλιάννα Ζέρβα

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δε σταμάτησε να τραβάει βίντεο την αγαπημένη του να τραγουδάει, ενώ σε ένα από αυτά την αποκάλεσε «Πριγκιπέσσα» του.

«Θέλουμε και οι δύο να το ζήσουμε, να προχωρήσουμε και να δούμε που θα μας πάει όλο αυτό. Είναι νωρίς ακόμα. Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει. Δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις στις σχέσεις καθόλου. Δεν κάνουν καλό οι αποστάσεις. Τα παιδιά δεν τον γνώρισαν, είναι ακόμα νωρίς. Τους έχω μιλήσει και τους έχω πει ότι είμαι καλά στα προσωπικά μου. Πέρα από την προσωπική μας σχέση, ο Γρηγόρης έχει επαγγελματικές προτάσεις στην Αθήνα, οπότε τα συνδυάζουμε και τα δύο μαζί» είχε δηλώσει πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη καλεσμένη στο Πρωινό.

Read More

And More