Αγγελική Ηλιάδη: Η εξομολόγηση στο “Μαζί σου” για το πρόβλημα υγείας και η απάντηση τα κακόβουλα σχόλια [video]

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντζογλου, τα δύο παιδιά της, Μπάμπη και Βασίλη, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό και τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε.

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε ένα καλοήθη όγκο στα γυναικολογικά, που όμως έπρεπε να το ρυθμίσει, αφού υπήρχε για πέντε χρόνια. “Το πρόβλημα είχε αρχίσει να επηρεάζει πολύ τον οργανισμό μου, να έχω πάρα πολλές αιμορραγίες, να αρρωσταίνω συνέχεια, να μην μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι, να μην μπορώ να πάω στη δουλειά, οπότε, κάποιοι στο χώρο μου, βρήκαν την ευκαιρία, το χρησιμοποίησαν αυτό και δημιούργησαν γύρω από το όνομά μου κάτι πάρα πού άσχημο. Ακόμα και τώρα που πήγα στη Θεσσαλονίκη έπεσα από τα σύννεφα γι’ ακόμα μια φορά, όταν γύρισε ο επιχειρηματίας και μου είπε: “ακούγεται ότι δεν έρχεσαι (στις δουλειές σου)…”, ακόμα και τώρα.

Την επέμβαση την έκανα τον Ιανουάριο που μας πέρασε και πίστευα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό. Ακόμα λοιπόν συζητιέται. Είναι πολύ κακοί οι άνθρωποι. Ενώ χωράμε όλοι και μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όμορφα. Να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να μην προσπαθούμε να καταστρέψουμε έναν άνθρωπο, μια γυναίκα, η οποία παλεύει μόνη της εδώ και πάρα πολλά χρόνια με δύο παιδιά και το μόνο που θέλω είναι να καταφέρω να μεγαλώσω τα παιδιά μου με αξιοπρέπεια. Δεν ενοχλώ κανέναν και πραγματικά δεν θέλω να με ενοχλούν. Όλο αυτό το θεωρώ πολύ άδικο και πολύ κακό”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Αγγελική Ηλιάδη.

Η οικογένειά της και ιδίως η μητέρα της την βοήθησαν να ξεπεράσει όλο αυτό που δημιουργήθηκε.

Read More

And More