Αγγελική Ηλιάδη: Η σεξουαλική παρενόχληση, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης και η σχέση με τα παιδιά της

Την Αγγελική Ηλιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί σε μικρότερη ηλικία και τον τρόπο που το αντιμετώπισε, αλλά και στη σχέση που δημιούργησε μέσα στην Φάρμα με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

«Η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα τη σεξουαλική παρενόχληση με θάρρος, και θράσος και το αντιμετώπισα εκείνη τη στιγμή και την επόμενη μέρα. Είχα μιλήσει τότε στη δισκογραφική εταιρεία που ήμουν, για τον άνθρωπο αυτό που με παρενόχλησε σεξουαλικά ο οποίος τύχαινε να είναι και ο παραγωγός μου. Ενημέρωσα την εταιρεία γι’ αυτό που μου είχε συμβεί. Η ικανοποίηση που πήρα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός απομακρύνθηκε από τον χώρο, δεν ξαναδούλεψε ποτέ. Ήταν αυτό που με κάλυψε αλλά και εκείνη την ώρα που μου επιτέθηκε, βρήκα το θάρρος να τον αντιμετωπίσω. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τα πράγματα διαφορετικά. Όταν μια γυναίκα βρει την δύναμη για να μιλήσει για κάτι τέτοιο, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο, θα βγει και θα μιλήσει. Δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο για το πως θα λειτουργήσει ο κάθε άνθρωπος ούτε η στιγμή που θα πει, “τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή”. Όχι, θα το κάνει ο καθένας όποτε νιώθει έτοιμος και ότι μπορεί να το κάνει” είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Για τα παιδιά της και τη σχέση που δημιούργησε μέσα στη Φάρμα με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, η Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Βεβαίως και σκέφτηκα τα παιδιά μου αλλά ήξερα ότι ήταν η μαμά μου εκεί για να τα φροντίσει και αυτό με έκανε να είμαι ήσυχη και σίγουρη. Έχουν μεγαλώσει κιόλας, είναι 8 και 17 ο μεγάλος. Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Δε με έβλεπαν στο παιχνίδι. Δεν ήθελαν, έλεγα στον μεγάλο μου γιο να με δει έστω στα αγωνίσματα και δεν ήθελε. Κανένα ενδιαφέρον. Μέχρι να βγω έξω δεν ήξερα αν βλέπουν ή όχι αλλά έχω μια πολύ ειλικρινή σχέση μαζί τους, γνωρίζουν τα πάντα, οπότε και κάτι να βλέπανε θα ήταν φυσιολογικό».

Τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως στο παρελθόν πέρασε διαταραχή πανικού και χρειάστηκε να λάβει φαρμακευτική αγωγή. 

Read More

And More