Αγγελική Ηλιάδη: Ο πατέρας της «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό – «Ήταν μη εμβολιασμένος» λέει ο διευθυντής του Τζανείου

Ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδης, Βασίλης Ηλιάδης, έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με τον κορονοϊό.

Όπως έγραψε το TLIFE σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Βασίλης Ηλιάδης εισήλθε στο νοσοκομείο έχοντας νοσήσει από κορονοϊό, ενώ όταν πήρε εξιτήριο οι επιπλοκές της νόσου έκαναν την κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύσει, με αποτέλεσμα να κάνει δεύτερη εισαγωγή μέσα μετά από 20 ημέρες. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα κι έτσι ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος της Καίτης Γκρέϋ άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Όπως είπε ο Ιάσονας Τσόλης στο T-live, ο Βασίλης Ηλιάδης δεν ήταν εμβολιασμένος οπότε η κατάστασή του ήταν πολύ δύσκολη.

Ο κ. Αθανάσιος Πρεκατές, διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου Νοσοκομείου δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν ήταν ευθύς εξ’ αρχής σε εμάς ο άνθρωπος. Ήταν σε άλλο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για κορονοϊό, για έναν μήνα περίπου. Μετά πήγε στο σπίτι του, όπου έμεινε για 20 ημέρες, αλλά ήταν καθηλωμένος στην κλίνη με οξυγόνο. Δεν είχε πολλές εφεδρείες μετά τη νόσο covid.

Δεδομένου ότι ήταν ένας άρρωστος, μη εμβολιασμένος, έπαιρνε και φάρμακα λόγω ενός αυτοάνοσου, αυτά τα φάρμακα που έπαιρνε συνέχισε εν μέρει να τα παίρνει αλλά αυτά κάνουν ανοσοκαταστολή. Επομένως δεν είναι εύκολο να χειριστεί αυτή την κατάσταση ο ασθενής».

Η κηδεία του Βασίλη Ηλιάδη πραγματοποιήθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο.

Read More

And More