Αγγελική Ηλιάδη: Οι γονείς και ο αδερφός της στο πλευρό της στην βάφτιση του γιου της!

Η σχέση τους δεν υπήρξε πάντοτε ανέφελη αλλά ήταν πάντα πολύ δυνατή. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη και τους γονείς της Έφη και Βασίλη, αλλά και τον αδερφό της, Κώστα, με τους οποίους από τότε που ήρθαν και πάλι κοντά το 2013, παραμένουν αχώριστοι και αγαπημένοι.

“Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου”, δήλωνε λίγο μετά την επανασύνδεσή τους στο περιοδικό People.


Η Αγγελική Ηλιάδη με τους γονείς της σε όμορφες στιγμές που είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram.

Έκτοτε κάθε δύσκολη και εύκολη στιγμή την περνούν έχοντας ο ένας την στήριξη του άλλου. Οι οικογένειες της Αγγελικής Ηλιάδη, η πρώτη που την γέννησε και την ανάθρεψε και η δεύτερη που η ίδια δημιούργησε με τον γιο της Μπαμπίνο, τον σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου και τον μικρό τους γιο Βασίλη είναι πολύ δεμένες. Και το απέδειξαν το Σάββατο στην βάφτιση του… βενιαμίν Βασίλη.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ALBUM ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ.


Ο Μπάμπης, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου με τον μικρό Βασίλη στην αγκαλιά του.

Οι γονείς της Αγγελικής Ηλιάδη αλλά και ο αδερφός της δεν έλειψαν στιγμή από τη σημαντική αυτή μέρα από το πλευρό της κόρης τους και των παιδιών της. Ο Κώστας Ηλιάδης ήταν εκείνος που έβγαλε την πρώτη φωτογραφία από τη βάφτιση με τους δυο του ανιψιούς κοντά του, ενώ η μητέρα της Αγγελικής Ηλιάδη την βοηθούσε στην εκκλησία με τα πράγματα του μωρού.


Η μαμά της Αγγελικής Ηλιάδη, Έφη.

Όσο για τον περήφανο παππού Βασίλη (ο μικρός γιος της τραγουδίστριας και του ποδοσφαίριστη ονομάστηκε έτσι από τον πατέρα του Σάββα Γκέντσογλου αλλά μοιράζεται το ίδιο όνομα και με τον άλλο παππού του όπως βλέπεις)… Εκείνος, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με την κόρη του στην αγκαλιά του αποδεικνύοντας κι εκείνος πώς οι όποιες διαφορές τους έχουν μείνει εκεί όπου ανήκουν… στο παρελθόν.

Read More

And More