Αγγελική Ηλιάδη: Τα συγκινητικά λόγια για τους γονείς της μετά την επανασύνδεσή τους!

Με μια τρυφερή φωτογραφία αλλά κυρίως με τα πιο συγκινητικά λόγια, η Αγγελική Ηλιάδη, θέλησε να δείξει πόσο πολύ αγαπάει τους γονείς της! Τη στιγμή μάλιστα που στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια είχε τσακωθεί με τους δικούς της και δεν μιλούσαν για 8 χρόνια, αυτά τα δημόσια λόγια αγάπης για τους γονείς της έχουν διπλή σημασία και αξία!

Η Αγγελική δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και έγραψε: Σας λατρεύω απλα και σας ευχαριστω που είστε οι γονείς μου!που με γεννησατε..που με αγαπήσατε και με αγαπάτε οπως ειμαι..με τα καλα και τα στραβά μουemojiπου είστε παντα δίπλα μου είτε το ζητήσω είτε οχιemojiπου είστε η οικογένεια μου emojiemojiemoji

Η δημοφιλής τραγουδίστρια λόγω κάποιων προσωπικών της επιλογών στο παρελθόν είχε ψυχρανθεί με τους γονείς της και είχαν να μιλήσουν για 8 ολόκληρα χρόνια. Το καλοκαίρι του 2013 η Αγγελική και οι γονείς της με συνέντευξή τους στο περιοδικό PEOPLE, είχαν δώσει συνέντευξη και είχαν μιλήσει με συγκίνηση για την επανασύνδεσή τους.

“Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου” είχε δηλώσει η Αγγελική

Για το πόσο εύκολο ήταν να γίνει ξανά η επανασύνδεσή τους, η Αγγελική είχε πει: “Ήταν εύκολο και για εμένα και για εκείνους. Όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί, ό,τι αρνητικό είχε συμβεί διαγράφηκε. Μάλιστα, ένα μεγάλο βάρος έφυγε από μέσα μου, επειδή ήθελα ο γιος μου να έχει επαφή με τη γιαγιά και τον παππού του”

Read More

And More