Αγγελική Ηλιάδη: Το φημολογούμενο νέο ειδύλλιο μέσα στην «Φάρμα» μετά την απώλεια του πατέρα της

Συντετριμμένη είναι η Αγγελική Ηλιάδη από τον θάνατο του πατέρα της, με τον οποίο οι σχέσεις τους είχαν περάσει πολλές διακυμάνσεις.

Ο Βασίλης Ηλιάδης, ο γιος της Καίτης Γκρέυ ήταν πολύ εξασθενημένος της τελευταίες ημέρες, ενώ όπως σου είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το TLIFE είχε πάρει εξιτήριο από το Τζάνειο μετά από μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό, όμως τελικά επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Αλέξη Μίχα στην On Time, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε από την προηγούμενη Κυριακή τηλεφωνικά πώς ο πατέρας της έδινε μάχη για τη ζωή του και ήταν πολύ δύσκολο αυτή να κερδηθεί. Ξέσπασε σε γοερούς λυγμούς καθώς αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Οπότε, όταν λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε για τον θάνατό του, ήταν πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη. 

Συμπαραστάτης της όλες τις τελευταίες ημέρες ήταν ένας συμπαίκτης της, με τον οποίο σχεδόν από την αρχή στην «Φάρμα» είχαν έρθει αρκετά κοντά… Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της On Time, μιλάμε για την έναρξη ενός τρυφερού ειδυλλίου το οποίο και θα παρακολουθήσουμε από τα πρώτα επεισόδια του αγροτικού reality. 

Ο φύλακας άγγελος της Αγγελικής Ηλιάδη δεν ήταν άλλος από τον συμπαίκτη της, Γρηγόρη Αναστασιάδη, γυμναστή και μοντέλο από την Θεσσαλονίκη. (Διάβασε εδώ όσα δεν γνωρίζεις για τον νέο παίκτης της «Φάρμας») 

Read More

And More