Αγγελική Ηλιάδη: Το νέο μήνυμα στήριξης στον Σάββα Γκεντσογλου για τη συμμετοχή του στο Survivor

Τη στήριξή της προς το πρόσωπο του πρώην συντρόφου της, Σάββα Γκέντσογλου, και πατέρα του μικρότερου γιου της δε σταματά να δείχνει η Αγγελική Ηλιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν για αρκετά χρόνια. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο, τον Βασίλη που σήμερα είναι 9,5 ετών. Μετά τον χωρισμό τους, τόσο η Αγγελική Ηλιάδη όσο και ο Σάββας Γκέντσογλου προχώρησαν στη ζωή τους, ωστόσο δεν έχασαν ποτέ επαφή αφού προτεραιότητά τους είναι πάντα ο γιος τους. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που όταν ο ποδοσφαιριστής έρχεται στην Αθήνα, μένει στο σπίτι της τραγουδίστριας.

Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξή της η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε πως η σχέση με τον πρώην σύντροφό της είναι καλύτερη από ποτέ. Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη είναι και ένας από τους λόγους που βλέπουμε τον Σάββα Γκέντσογλου στο φετινό Survivor, καθώς ήταν εκείνη που τον πρότεινε στην παραγωγή και του έκανε »πλύση εγκεφάλου» μέχρι να δεχτεί.

«Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως ήξερα ότι θα είναι. Ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους, ήταν πολύ γρήγορος. Ο γιος μας ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω, χτυπιόταν ήταν πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor. 

Με τον Σάββα περάσαμε μαζί τις γιορτές, έρχεται και μένει σπίτι μου όταν βρίσκεται στην Αθήνα και αυτό είναι πολύ ωραίο και για τα παιδιά. Το συζητήσαμε πάρα πολύ όλο αυτό, εγώ του έβαλα την ιδέα να πάει. Όταν επέστρεψα από το Celebrity δέχτηκα αμέσως πρόταση για το Survivor αλλά δεν γινόταν να την αποδεχτώ. Έτσι πρότεινα τον Σάββα, του έγινε πρόταση, του έκανα πλύση εγκεφάλου για να πάει, είναι μια υπέροχη εμπειρία και ευτυχώς που πήγε» αποκάλυψε πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια δε σταματά να δείχνει τη στήριξη στον πρώην σύντροφό της αφού συχνά δημοσιεύει υποστηρικτικά μηνύματα προς εκείνον αλλά και μηνύματα θαυμαστών του, στους λογαριασμούς της στα social media. Όπως θα δεις, κάτι αντίστοιχο έκανε και το μεσημέρι της Πέμπτης 11/1.

Read More

And More