“Αγγελική” – Μαίρη Μηνά: Η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς αποκαλύπτεται μέσα από φωτογραφίες

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha “Αγγελική“.

Η νέα δραματική σειρά του σταθμού της Κάντζας κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού ήδη από τα trailer, με την πρωταγωνίστρια Μαίρη Μηνά να ξεχωρίζει! Η γοητευτική  “Αγγελική” έρχεται να πάρει εκδίκηση για το κακό που της έκαναν εδώ και πολλά χρόνια και να φέρει τα πάνω – κάτω στις ζωές των ηρώων. 

Η Μαίρη Μηνά, σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου, κάνει την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έχοντας έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο. Η ίδια είναι  απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών (αποφοίτησε το 2016) και πτυχιούχος κοινωνική λειτουργός του Πανεπιστημίου Κρήτης. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα, αλλά τα καλοκαίρια της τα περνούσε στην Πάρο. Δούλεψε για πολλά χρόνια στη Σουηδία σε θέατρο ατόμων με ειδικές ικανότητες.

Έχει παίξει στις παραστάσεις Με λένε Έμμα (2018), Ορέστεια- Χοηφόροι (2019), Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι (2020), ΤΣΕΧ-OFF (2016), Άφιξις (2017), Οιδίπους Τύραννος (2017).

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο monopoli.gr, η Μαίρη Μηνά είχε δηλώσει σχετικά με την υποκριτική: “Το θέατρο προέκυψε ως μια επιπλέον εκπαίδευση, μιας και ήθελα να ασχοληθώ με την δραματοθεραπεία. Τελικά με κέρδισε. Με κέρδισε αυτή η δυνατότητα για άμεση εμπλοκή που σου προσφέρει το θέατρο”.

Όσον αφορά την καθημερινότητά της στην Αθήνα, η Μαίρη Μηνά είχε δηλώσει στο περιοδικό Τηλεθεατής: “Κάνω βόλτες στο Καλλιμάρμαρο και στον Εθνικό Κήπο. Οπουδήποτε έχει λίγη φύση και έναν “ορίζοντα” Μου αρέσει πολύ το κέντρο της Αθήνας. Πιο πολύ κάθομαι σπίτι. Μαγειρεύουμε με φίλους, παίζουμε παιχνίδια, σαχλαμαρίζουμε και όλα αυτά τα ωραία”.

 

Η Μαίρη Μηνά κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο της σειράς και απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει! 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @mary_mine

Read More

And More