Άγγελοι! Τα πρόσωπα των θυμάτων του Κονέκτικατ – Τους εκτέλεσε με 11 σφαίρες τον καθένα

Πρόσωπα αγγελικά. Χαμογελαστά. Οι φωτογραφίες των 20 παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο στο μακελειό του Κονέκτικατ βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας. Φωτογραφίες που δίνουν οι ίδιες οι οικογένειες για να θρηνήσουν τις απώλειές τους.

Οι οικογένειες ψάχνουν το ΓΙΑΤΙ. Γιατί ο 20χρονος Άνταμ Λάνζα, μέσα στο φονικό αμοκ, έπρεπε να σκοτώσει τα παιδιά τους. Τα αγγελούδια τους. Κανείς δε μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Όλα τους ήταν ηλικίας 6 και 7 ετών, αποκάλυψε ο ιατροδικαστής Γουέιν Κάρβερ που έκανε την αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος. Είναι η χειρότερη σκηνή εγκλήματος που έχω δει στη ζωή μου, είπε. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 20χρονος πυροβόλησε 11 φορές κάθε ένα από τα θύματά του.

Από τα 26 θύματα, τα 12 ήταν κορίτσια, 8 αγόρια και 6 ενήλικες γυναίκες. Τα 16 από τα παιδιά ήταν ηλικίας 6 ετών και τα υπόλοιπα τέσσερα ήταν 7 ετών. Μάλιστα ένα από τα κορίτσια είχε γιορτάσει τα έβδομα γενέθλιά του τέσσερις ημέρες πριν από τη σφαγή.

Όπως έγινε γνωστό, κάποιος από το προσωπικό του Sandy Hook άνοιξε τα μεγάφωνα και άρχισε να φωνάζει πως το σχολείο δέχεται επίθεση. Ίσως έτσι να έσωσε πολλές ζωές. Όπως έκαναν και πολλές δασκάλες αλλά και μια ελληνικής καταγωγής βιβλιοθηκάριος. Θυμηθείτε εδώ πως έγινε το μακελειό λεπτό προς λεπτό.

Δες στο NewsIt όλα τα ονόματα και φωτογραφίες των θυμάτων

Read More

And More