Άγγελος Μπράτης: «Δε με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια, με νοιάζει μόνο να γράφουν και να λένε σωστά το όνομά μου»

Για τα αρνητικά σχόλια που γράφονται και λέγονται κατά καιρούς για εκείνον μίλησε ο Άγγελος Μπράτης στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και την Ελένη Βουλγαράκη λέγοντας πως δεν τον αγγίζουν και πως το μόνο που τον εδνιαφέρει είναι να γράφουν και να λένε σωστά το ονοματεπώνυμό του.

«Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, κάθε φορά ου έρχομαι, ενθουσιάζομαι και περισσότερο. Ο κόσμος μου λέει ότι του αρέσει που με βλέπει να είμαι “έξω καρδιά”. Το μόνο που με ενοχλεί είναι που λένε το όνομά μου «Μπράντης» και όχι Μπράτης, τα αρνητικά σχόλια δεν με ενοχλούν» είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Όσο για το ενδεχόμενο να τον δούμε να αναλαμβάνει και τη δική του εκπομπή, ο Άγγελος Μπράτης είπε, «ο κ. Μπράτης κριτής, χορευτής, τραγουδιστής. Ο κ. Μπράτης… παίρνει συνεντεύξεις; Ο κ. Μπράτης… ταξιδεύει; Ο κ. Μπράτης είναι ένας χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, είναι όμως φορές που δεν θέλω να με πλησιάζει κάνεις και να κλειστώ σπίτι μου. Όταν με περικυκλώνουν πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα ή απαιτούν πράγματα, κλείνομαι στον εαυτό μου».

Read More

And More