Άγγελος Μπράτης: Εγκαινίασε το νέο του ατελιέ με τους συνεργάτες του από το GNTM στο πλάι του! Φωτογραφίες

Μια ιδιαίτερη βραδιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Μπράτη! Ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM εγκαινίασε το πρώτο του ατελιέ στην Αθήνα και ήταν όλοι εκεί! Η πολυαγαπημένη του μητέρα, η γιαγιά του, οι φίλοι του και φυσικά οι συνεργάτες του από το Greece’s Next Top Model. Όπως δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης στις κάμερες ήταν πάντα το όνειρό του να ανοίξει το δικό του ατελιέ στην πατρίδα του και μετά από μια μεγάλη διαδρομή στο εξωτερικό επιτέλους βρήκε την κατάλληλη στιγμή να το επιχειρήσει.

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών η Βίκυ Καγιά αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, στηρίζοντας έτσι τον αγαπημένο τους φίλο! “Η οικογένειά μου είναι η καλή μου ενέργεια και είναι πάντα δίπλα μου” δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης στην κάμερα του Alpha.

Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά:

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη

Στέλιος Καφαντάρης – Τζασμίν Οικονομοπούλου – Ορσαλία Παρθένη

Άγγελος Μπράτης – Πάνος Μουζουράκης

Δωροθέα Μερκούρη

Βίκυ Καγιά

Δωροθέα Μερκούρη – Αρετή Ντάρμα

Ο Άγγελος Μπράτης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτόν το χώρο. Έχει πει χαρακτηριστικά ότι στην ηλικία των επτά ετών αποφάσισε τον επαγγελματικό του προσανατολισμό, ενώ μέχρι και σήμερα επιμένει να λέει ότι είναι μόδιστρος και όχι σχεδιαστής μόδας.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην σχολή Βελουδάκη και έκανε το μάστερ του στο Ινστιτούτου Μόδας Arnhem της Ολλανδίας. Έχει συνεργαστεί με τους πιο διάσημους οίκους παγκοσμίως, όπως είναι το ιστορικό brand Vionnet και ο οίκος Gattinoni.

Διακρίθηκε στον διαγωνισμό «Who is on Next», που είναι ο επίσημος διαγωνισμός για νέους σχεδιαστές στην εβδομάδα μόδας της Ρώμης. Μάλιστα την αναγγελία την έκανε η Σίλβια Φέντι δηλώνοντας «Βραβεύεται για το προσωπικό του στυλ στη δημιουργία τρισδιάστατων πτυχώσεων και για τον σύγχρονο τρόπο με τον οποίο μεταφέρει την κληρονομιά της χώρας του στο σήμερα».

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More