Άγγελος Μπράτης: “Ερωτεύομαι πιο εύκολα γυναίκες παρά άντρες”

Για το πως πέρασε τις μέρες των γιορτών, την ομοιότητά του με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλά και τον έρωτα μίλησε ο Άγγελος Μπράτης στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου-Κου”.

“Πέρασα την περίοδο των γιορτών χαλαρά, με την οικογένειά μου, όσους φίλους μπορούσα να δω και πολλά τεστ covid. Με τι ικανότητες να παρουσιάσω τηλεοπτική εκπομπή; Θέλεις να σου φτιάξω κανένα φόρεμα; Αυτό μπορώ. Για να έκανα εκπομπή θα έπρεπε να έχω μια φοβερή ομάδα, έναν φοβερό αρχισυντάκτη, δεν ξέρω, αγχώθηκα ήδη” ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του GNTM και συνέχισε σχολιάζοντας τον σάλο που προκλήθηκε με την “ομοιότητά” του με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

“Είμαι ο τελευταίος που άφησα μούσι σε αυτή τη χώρα, δεν έκανα κάτι πρωτότυπο και φοράω γυαλιά, όπως πολλοί άντρες. Αλλά τελικά όποιος φοράει γυαλιά και έχει μούσι είναι Μπράτης. Γέλασα πάρα πολύ για την ομοιότητα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Έχουμε φτάσει στο επίπεδο που όταν βλέπουν κάποιον με μούσια και γυαλιά, νομίζουν ότι είμαι εγώ” είπε.

Ακόμη ο Άγγελος Μπράτης μίλησε και για το όνειρο που είχε μικρός να γίνει χορευτής εξηγώντας τον λόγο που τελικά δε το κυνήγησε, “Ήθελα να είμαι χορευτής, αυτό ήταν το όνειρό μου. Προσπάθησα να μπω σε σχολή μπαλέτου, αλλά δεν μπήκα γιατί ήταν μόνο κορίτσια και ήμουν σε επαρχιακή πόλη. Το έχω μετανιώσει που δεν πήγα, ο καλύτερος θα ήμουν».

Μάλιστα, στη συνέχεια ο Άγγελος Μπράτης μίλησε για τον ρόλο που έχει το φλερτ και ο έρωτας στη ζωή του: “Για να αγαπήσεις, πρέπει να ερωτευτείς. Και φίλους ερωτεύεσαι. Ερωτεύομαι γυναίκες πολύ πιο εύκολα από άντρες. Τις γυναίκες τις θαυμάζω, τις αγαπώ και με ερωτεύονται κι εκείνες. Αποκτούμε βαθιές πνευματικές σχέσεις. Επειδή λειτουργώ πολύ με το ένστικτο και οι γυναίκες είναι πιο ενστικτώδεις, ταιριάζουμε. Πάντα φλέρταρα, είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Φλερτάρω κάθε μέρα, ακόμα κι αν είμαι σε σχέση, το φλερτ για μένα είναι ζωντάνια”.

Read More

And More