Αγνώριστη η Jessica Simpson – Σε εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής για να χάσει 25 κιλά

Πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο την πανέμορφη κορούλα της Maxwell. Η εγκυμοσύνη όμως άφησε στην άλλοτε σεξοβόμβα της Αμερικανικής showbiz πολλά κιλά και μια σιλουέτα που την κάνει κυριολέκτικά αγνώριστη. Η Jessica Simpson έχει αφεθεί σήμερα στα μαγικά χέρια του personal trainer των star, Harley Pasternak προκειμένου να χάσει 25 κιλά μέχρι το τέλος του χρόνου.
/

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε πριν από μερικές ημέρες την Jessica, στο δρόμο προς το γυμναστήριο και οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές! Η όμορφη ηθοποιος και τραγουδίστρια είναι πάνω από 90 κιλά και τα χαρακτηριστικά της φαίνεται να έχουν αλλοιωθεί πλήρως. Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι πως η ξανθιά σταρ αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα της και το κάνει με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Την εξάσκηση… Στόχος με την εντατική γυμναστική είναι να επιστρέψει στα 65 κιλά και μάλιστα πολύ σύντομα.

/

Και για του λόγου το αληθές, δες παρακάτω σε φωτογράφηση για το περιοδικό GQ, πως ήταν η Jessica Simpson πριν από μερικά χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος και όλοι της ευχόμαστε να τον πετύχει πολύ σύντομα.

/

Read More

And More