Αγνώριστη η Ματίνα Νικολάου: Η συνεργασία-έκπληξη με τον Χρήστο Μενιδιάτη! [pics]

Ο Χρήστος Μενιδιάτης έρχεται να μας ξεσηκώσει με ένα τραγούδι, που θα ακούμε δυνατά όλο το καλοκαίρι. «Στην Αυλή Της» είναι ο τίτλος από τη νέα επιτυχία του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, το οποίο κυκλοφορεί στις 31 Μαΐου από τη Heaven Music. Τη μουσική υπογράφει ο Teo Tzimas και τους στίχους ο Δημήτρης Μπέρης, ενώ η επιμέλεια παραγωγής και η ενορχήστρωση έγινε από τον Παναγιώτη Μπρακούλια.

Τα γυρίσματα του music video πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 18 Μαΐου, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Μενιδιάτης και η ηθοποιός, Ματίνα Νικολάου, την οποία γνωρίσαμε, φέτος, από την εκπομπή “Για Την Παρέα” που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς. Το πολύ “ιδιαίτερο” styling έκανε η καλή του φίλη Νικόλ Παναγιώτου, και θα δείτε τον Χρήστο Μενιδιάτη όπως δεν τον έχετε δει μέχρι τώρα.

Ένα music video το οποίο θα μας αφήσει έκπληκτους, με τους δύο πρωταγωνιστές να υποδύονται ένα ζευγάρι σε πολλές και διαφορετικές εκφάνσεις μιας σχέσης-παρωδίας, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του JACO and the magicbeans.

Πάρε μία γεύση από τα παρασκήνια και μείνετε συντονισμένοι μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου στο κανάλι της Heaven Music:

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε το video clip στις οθόνες μας…

Read More

And More