“Αγνώριστη” η Τζ. Αλοιμόνου πρωταγωνιστεί σε μιούζικαλ και μιλά για την κρίση!

Με ένα ρόλο-έκπληξη επιστρέφει στο θέατρο η Τζίνα Αλοιμόνου Bαρδινογιάννη, μετά από δυο χρονιά αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η μελαχρινή καλλονή θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ του Αλφρέντ Ζερύ “Έκτο Πάτωμα”, που θα διασκευαστεί από την Άννα Παναγιωτοπούλου.
Μιλώντας για το ρόλο της “κυρίας με τα Γκρίζα” που θα υποδυθεί, η Τζίνα Αλοιμόνου αποκάλυψε πως της λείπει το θέατρο, δηλώνοντας πως το μιούζικαλ είναι ένα στοίχημα για εκείνη. “Το μιούζικαλ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση, ειδικά στο θέατρο. Είναι για τους ηθοποιούς ότι το δέκαθλο για τους αθλητές”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο “Έθνος TV”.

Η υπόθεση του έργου αναφέρεται στο οικονομικό κραχ του ’30. Τι λέει όμως, η γνωστή ηθοποιός για την κρίση;
“Την κρίση την βιώνω έντονα, εφόσον κοντινοί μου άνθρωποι βλέπουν τους μισθούς τους να ψαλιδίζονται και να ζουν στην αβεβαιότητα. Δουλεύω από τα 18 μου και δεν έχω επαναπαυθεί ποτέ. Έχω πλήρη επίγνωση της καθημερινότητας και την οικονομικής κατάστασης. Δεν πιστεύω, όμως, ότι υπάρχει οικονομική κρίση. Καλούμαστε απλώς να πληρώσουμε τον λογαριασμό των τελευταίων 40 ετών”, δήλωσε.

Για την τηλεόραση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος ανέφερε: “Από τη μία τα κανάλια καλούνται να αντιμετωπίσουν τη δραστική πτώση των εσόδων τους, από την άλλη πρέπει να υπάρχει χώρος για έξυπνες παραγωγές και όχι φθηνές. Προσωπικά με ενοχλεί να παρακολουθώ τηλεόραση και να νομίζω πως βρίσκομαι στην Τουρκία”.
Τέλος, για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε: “Η ζωή μου είναι ένα παζλ, όλα τα κομμάτια είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί η εικόνα και να υπάρχει ισορροπία και εξέλιξη”.

Το μιούζικαλ “Έκτο πάτωμα” θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και εκτός από τη Τζίνα Αλιμόνου, θα παίζουν οι ηθοποιοί Αιμιλία Βασιλακάκη, Άρης Γεροντάκης, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Ευγενία Δημητροπούλου, Διαμαντής Καραναστάσης, Μαριλού Κατσαφάδου, Ασπασία Κοκόση, Ρούλα Μανιάτ, Γιάννης Παπαϊωάννου, Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Τσολάκης, Γιάννης Στεφόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαριάννα Κάλμπαρη.

Read More

And More