Αγνώριστος ο Ryan Reynolds στη νέα του ταινία! Επέστρεψε στα γυρίσματα μία ημέρα μετά το τροχαίο ατύχημά του!

Γεμάτος εγκαύματα και ουλές είναι στην νέα του ταινία ο Ryan Reynolds. Φωτογραφίες του ηθοποιού από τα γυρίσματα του Deadpool που κυκλοφόρησαν σήμερα από παλιότερα γυρίσματα τον δείχνουν πραγματικά αγνώριστο. Φυσικά ο Ryan Reynolds δεν έχασε την γοητεία του αλλά ο ρόλος που υποδύεται έχει παραμορφωμένο πρόσωπο. Αυτό λοιπόν είναι το αποτέλεσμα των ειδικών εφέ στο πρόσωπο του ηθοποιού.

Ο ίδιος πάντως εκτός από την γοητεία του, διατηρεί και την σωματική του ακεραιότητα. Πριν από λίγες ημέρες o Ryan Reynolds έπεσε θύμα τροχαίου, αφού ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν φωτογράφο που στην συνέχεια τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο μετά τη σύγκρουση σε υπόγειο πάρκινγκ του Βανκούβερ – εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα-.

Σύμφωνα με την αστυνομία “Η σύγκρουση δεν δημιούργησε σοβαρά τραύματα στον ηθοποιό. Οι Αρχές συνέλαβαν τον 52χρονο άνδρα, κάτοικο Richmond και βρίσκεται ύπο κράτηση ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία του εκφοβισμού”.

Για του λόγου το αληθές την επόμενη κιόλας ημέρα, ο Ryan Reynolds εντοπίστηκε στο πλατό φορώντας το κουστούμι του υπερήρωα τον οποίο υποδύεται στην ταινία Deadpool.

Read More

And More