Αγωγή 2.000.000 ευρώ κάνει η Θ. Προκοπίου σε εταιρεία στην Κίνα!

Έξω φρενών έγινε η πρωθιέρεια των Ολυμπιακών Αγώνων Θάλεια Προκοπίου, όταν είδε την εικόνα της από την αφή της Ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία το 2004 να φιγουράρει, χωρίς τη συγκατάθεσή της, σε διαφημιστική καμπάνια κινεζικής τηλεφωνικής συσκευής. Η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας, ζητώντας ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.

Η γνωστή ηθοποιός είχε ενσαρκώσει τον τιμητικό ρόλο της πρωθιέρειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, στους Χειμερινούς ολυμπιακούς Αγώνες του Σολτ Λέικ Σίτυ το 2002 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Σύμφωνα με την “Espresso”, η ιερή φλόγα των Αγώνων, σε συνδυασμό με τη λιτή και επιβλητική εικόνα της ως στο χώρο του ναού της Ήρας παρουσιάστηκε σε έντυπη διαφήμιση, προτρέποντας τους καταναλωτές να αγοράσουν συγκεκριμένη τηλεφωνική συσκευή ως “φωτεινή επιλογή”.
Οι κατηγορίες που βαραίνουν την εταιρεία τηλεφωνίας είναι παράνομη χρήση εικόνας χωρίς την άδεια του ενδιαφερόμενου με σκοπό να αποκομίσει όφελος, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προσβολή προσωπικότητας και προσβολή Ολυμπιακού πνεύματος.

“Έχω κάνει αγωγή που θα εκδικαστεί τον Ιούνιο”, δήλωσε στην “Espresso” η Θάλεια Προκοπίου, χωρίς περαιτέρω αναφορά στο θέμα, αφού αυτό το διαχειρίζεται πλέον ο δικηγόρος της .

Read More

And More