Αγωγή εναντίον της Αθηνάς Ωνάση!

Στα δικαστήρια αναμένεται να λύσει τις διαφορές του με την Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο, γνωστό βραζιλιάνικο περιοδικό.

Το περιοδικό Caras θα καταθέσει αυτές τις μέρες αγωγή μέσα από την οποία διεκδικεί αποζημίωση δεκάδων χιλιάδων ευρώ ως διαφυγόντα κέρδη. Κι αυτό διότι θεωρεί υπεύθυνη την χρυσή κληρονόμο και τον σύζυγό της για την απαγόρευση κυκλοφορίας του, μετά την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει για να μην δημοσιευθεί η επιστολή που είχε γράψει η πρώην σύντροφος του Αλβάρο, λίγο πριν αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” η Αθηνά, όταν έμαθε ότι το περιοδικό θα δημοσιεύσει την επιστολή της Σιμπέλ, στην οποία αναφερόταν τόσο το δικό της όνομα, όσο και του συζύγού της, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και απαγόρευσε την κυκλοφορία του. Τώρα το Caras περνά στην αντεπίθεση και ετοιμάζει αγωγή κατά της κληρονόμου κατηγορώντας την για τις οικονομικές απώλειες που είχε.
Πώς έχουν όμως, τα πράγματα; Η Σιμπέλ Ντόρσα, η πρώην σύντροφος του Αλβάρο, άφησε στο περιοδικό μια επιστολή, λίγο πριν αυτοκτονήσει στις 26 Μαρτίου του 2011. Σε αυτήν έγραφε τους λόγους που την οδήγησαν στο να δώσει τέλος στη ζωή της, μιλούσε για τον Αλβάρο, λέγοντας πως της έχει κάνει μεγάλο κακό και δήλωνε πως η Αθηνά δεν θα μπορέσει να γνωρίσει ποτέ έναν αληθινό άντρα.
Μόλις το ζευγάρι πληροφορήθηκε το περιεχόμενο της επιστολής κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα. Το περιοδικό αναγκάστηκε να ξανατυπώσει το περιοδικό, βάζοντας μαύρες μπάρες στα ονόματα και τις φωτογραφίες τους. Ο διευθυντής Λ. Φ Μαλούφ, όμως, ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις οικονομικές απώλειες και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ζευγαριού.

Read More

And More