Αγοραστή Αρβανίτη – Θανάσης Τσαλταμπάσης: Το love story 14 ετών, o αθόρυβος γάμος και η γέννηση της κόρης τους

Τις όμορφες στιγμές της ζωής τους ζουν από το απόγευμα της Κυριακής 28/1 ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον Θανάση Τσαλταμπάση να είναι εκείνος που έκανε γνωστή την χαρμόσυνη είδηση μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε στο instagram του.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Αγοραστής Αρβανίτη, έσκασε σαν «βόμβα» 1,5 μόλις μήνα πριν η κόρη τους έρθει στη ζωή. Οι δυο ηθοποιοί είχαν καταφέρει να κρατήσουν το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για 7.5 μήνες, μέχρι που ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του μερικές φωτογραφίες με τη σύζυγό του να ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Tsaltampasis (@thanasis_tsaltampasis)

Λίγες ημέρες πριν, εντελώς αυθόρμητα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε ερώτηση για το αν έχει σκοπό να παντρευτεί με την επί 14χρόνια αγαπημένη του είχε αποκαλύψει ότι παντρεύτηκαν, υπό άκρα μυστικότητα.

 «Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσαν και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα ότι έγινε. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, αλλά μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Και να μη γινόταν, είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι ένα χαρτί που και ο άλλος θα αισθανθεί ασφάλεια με εσένα κι εσύ με αυτόν. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Ένιωσα πολύ ωραία που έγινε» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στα 14 αυτά χρόνια της κοινής τους πορείας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη είχαν καταφέρει να διαφυλάξουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Στόχος και των δυο άλλωστε ήταν να απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους γι’ αυτό και η αναφορές στην κοινή τους ζωή ήταν ελάχιστες.

Η γνωριμία τους έγινε όταν εκείνη ήταν ακόμα στο Πανεπιστήμιο, ενώ ένα από τα πρώτα πράγματα που τη γοήτευσαν πάνω του, ήταν το ταλέντο του αλλά και η καλοσύνη του.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη έχουν συνυπάρξει πολλές φορές μέσα στα χρόνια στο θεατρικό σανίδι, ενώ κάποια στιγμή οι δυο τους συναντήθηκαν και τηλεοπτικά στη σειρά «Daddy Cool».

«Η συνεργασία μας είναι δημιουργική και απ’ οτι φαίνεται αποτελεσματική, που είναι και το βασικότερο γιατί καλό είναι να νοιώθεις καλά αλλά εάν αυτό δε φέρνει αποτέλεσμα δεν έχει κανένα νόημα. Εμείς πλέον έχουμε μια πολύ γερή βάση επικοινωνίας και ταύτισης ιδεών και απόψεων που στο θέατρο είναι πολύτιμο» είχαν δηλώσει στις αρχές Ιανουαρίου σε συνέντευξή τους στο Debater οι δυο ηθοποιοί.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είχε πει, «Την ένταση της δουλειάς ούτε την φέρνουμε στο σπίτι, αλλά ούτε και όταν οι πόρτες κλείνουν όλα αλλάζουν. Με συζήτηση, με αμοιβαία κατανόηση, όλα λύνονται».

Σχετικά με τα ελαττώματα που έχει ο καθένας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είχε πει για τη σύζυγό του ότι είναι αρκετά επίμονη αλλά αυτό είναι κάτι που του αρέσει, ενώ η Αγοραστή Αρβανίτη είχε δηλώσει πως δε νομίζει ότι της αρέσουν τα ελαττώματά αλλά παραδόξως τα αγαπά.

Read More

And More