Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η απρόσμενη συμμαχία Δούκα – Βόσκαρη και τα μυστικά που φέρνει στην επιφάνεια το ημερολόγιο της Πηνελόπης

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι είναι καταιγιστικές και οι τηλεθεατές φαίνεται πως παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν κάθε βράδυ στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το περιοδικό Tv O’ clock, οι ανατροπές δε σταματούν ούτε στα επόμενα επεισόδια.

Ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη. Παράλληλα, ο Αλέξης βρίσκει το ημερολόγιό της και το διαβάζει. Τότε ανακαλύπτει πως ο κρυφός έρωτας της Πηνελόπης είναι ο ξάδερφός της. Εν τω μεταξύ όλοι ετοιμάζονται για το χριστουγεννιάτικο γλέντι στο καφενείο, ωστόσο αυτό παίρνει περίεργη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται ότι η Ελένη βρίσκεται εκεί. Εξοργίζεται, πηγαίνει να τη βρει με άγριες διαθέσεις και της επιτίθεται.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι αλλά ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή για τη φασαρία που προκάλεσε αποδεικνύοντάς του ότι είναι με το μέρος του. Ωστόσο, ο Δούκας δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Τις επόμενες μέρες όμως αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθειά του για να φύγει η Ελένη από το χωριό.

Το ίδιο βράδυ, η τελευταία έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Μυρσίνη μαθαίνει με τον πιο απρόσμενο τρόπο ένα ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου της κινδυνεύουν να καταστραφούν ανεπανόρθωτα.

Read More

And More