Άγριες Μέλισσες- Spoiler: Ο μεγάλος καβγάς του Κωνσταντή με τον Τάκη για τα μάτια της Δρόσως! (video)

Συναρπαστικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες!

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη Χατζίδου να εκβιάζει την Ελένη και τη Φωτεινή που συζητούν τις λεπτομέρειες για την απόδραση.

Η σκληρή Χατζίδου έχοντας το κλειδί στο χέρι, θέτει τελεσίγραφο στις δύο γυναίκες ή την συμπεριλαμβάνουν και εκείνη στην απόδραση ή τις προδίδει στο Βόσκαρη. Μάλιστα, δίνει μία μικρή διορία λίγων ωρών για να σκεφτούν την απάντηση που θα της δώσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στα προσεχή επεισόδια ο Κωνσταντής θα βάλει στόχο της ζωής του να επαναφέρει τη Δρόσω στον ίσιο δρόμο. 

Η Δρόσω, η οποία έχει πάρει τη κάτω βόλτα με τις επιλογές της και έχει μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια θα συναντηθεί με τον Κωνσταντή στην Τρούμπα, αφού εκείνος θα βρεθεί εντελώς τυχαία στο μαγαζί που τραγουδά η κοπέλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ο Κωνσταντής σοκαρισμένος  και έκπληκτος θα προσπαθήσει να πείσει τη Δρόσω να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει στο Διαφάνι. Μάλιστα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό θα ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στο Κωνσταντή και τον Τάκη για τα μάτια της Δρόσως.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού θέτει στην ζωή του έναν στόχο, σκοπός της ζωής του όπως χαρακτηριστικά λέει είναι να τραβήξει τη Δρόσω από τα βρώμικα νερά της Τρούμπας και να τη βοηθήσει να επανέλθει στο Διαφάνι. Ωστόσο θα συναντήσει την αντίδραση του Τάκη ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να μην αφήσει τη Δρόσω να φύγει από κοντά του. Οι δύο άντρες θα συναντηθούν και θα ξεσπάσει μεταξύ τους τρικούβερτος καβγάς! Λίγο αργότερα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, ο Κωνσταντής θα εξαφανιστεί γεγονός που θα προκαλέσει αναστάτωση στην οικογένεια. 

Read More

And More