Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Πόλεμος Νικηφόρου – Μυρσίνης – Τα βασανιστήρια της Ελένης στη φυλακή

Οι “Άγριες Μέλισσες” εξακολουθούν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ANT1, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Και ενώ στα spoilers δίνουν και παίρνουν, ακόμα ένα έρχεται να μας “ταράξει” και να μας κάνει να ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού “7 Μέρες Tv” ο Νικηφόρος ζητάει από το Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει και αυτός στο συνεταιρισμό μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών. Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στο Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη.  Η Μυρσίνη μαθαίνει ότι ο Δούκας ζήτησε να τη δει και παρά το φόβος της είναι αποφασισμένη να πάει να του εξηγήσει. Εκεί το πράγμα θα πάρει μια απρόβλεπτη τροπή.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών, αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με τη Μυρσίνη και τον Κωνσταντή. Ο Δούκας χρησιμοποιεί τους συμμάχους του, προκειμένου τα πράγματα να γίνουν με το δικό του τρόπο και όχι του Νικηφόρου. 

Η Ελένη μετά την έξοδό της από την απομόνωση, έχει το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως, ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει με τον πιο εφιαλτικό τρόπο τι θέλει επιτέλους από εκείνη. Η ίδια υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα. Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενη Χατζίδου, ενώ ο Βόσκαρης συνεχίζει το παιχνίδι του μαζί της, αλλά η Ελένη έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται.

Η κατάσταση στη φυλακή γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πείνας. Η απεργία πείνας συνεχίζεται και οι κρατούμενες με εκπρόσωπο την Ελένη μεταφέρουν στο Βόσκαρη, ο οποίος εμφανίζει ένα άλλο πρόσωπο, που ανησυχεί την Ελένη. Εκείνη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί θα ‘ρθει αντιμέτωπη με ένα γνώριμο εφιάλτη… Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Θα καταφέρει αυτή τη φορά η Ελένη να επιβιώσει; Θα επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος ή θα χάσει ολοκληρωτικά;

 

Read More

And More