Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη από τον Βασίλη Μπισμπίκη “Με την Ελένη έχουμε παρελθόν” – Τι τους συνδέει

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που έρχονται στη σειρά και κάνουν άνω κάτω της ζωή της τηλεοπτικής “Λενιώς”. Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης  με την παρουσία του στις Άγριες Μέλισσες  έρχεται να προστεθεί στην σπουδαία ομάδα των πρωταγωνιστών που καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους, κάθε βράδυ, το τηλεοπτικό κοινό.

Ως διευθυντής των φυλακών θα κάνει κόλαση την καθημερινότητα της Ελένης, στη φυλακή. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου η οποία θα είναι καταδικαστική για την πρωτοτοκη κόρη του Γιώργου Σταμίρη, η Ελένη ως ισοβίτισσα οδηγείται στο κελί της φυλακής. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υποδύεται τον διευθυντή των γυναικείων φυλακών, όπου η Λενιώ θα εκτίσει την ποινή των ισοβίων, θα είναι εκείνος που θα ευθύνεται για τα βάσανα και τα δεινά της στα κρατητήρια.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του, στο περιοδικό “Τηλεθεατής” μας συστήνει τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος, όπως εξηγεί, ο ηθοποιός θα συγκρουστεί με την κρατούμενή του, και όπως αναφέρει για τον ρόλο του, πρόκειται για έναν πολύ σκληρό άνθρωπο που δεν έχει καθόλου ρωγμές όπως, χαρακτηριστικά, λέει: “Θα υπάρχει σύγκρουση με την Ελένη, είναι και οι δύο πολύ δυνατές προσωπικότητες και θα έχουν πολλές προστριβές.Τον πρώτο λόγο σε αυτήν την ιστορία, τον έχει αυτός και τα έχει βάλει μαζί της, θέλει να της κάνει τη ζωή δύσκολη”.

Η Ελένη θα υπομείνει σιωπηλά τα βασανιστήρια που της προκαλεί ο διευθυντής των φυλακών και μάλιστα ο Μάνος Βόσκαρης θα την υποχρεώσει να πάει και στο σπίτι του για να το καθαρίσει και εκεί σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία εφιαλτική πράξη που θα της προκαλέσει για ακόμη μια φορά απίστευτο ψυχικό πόνο. Θα νιώσει η βασανισμένη και ταλαιπωρημένη Λενιώ, τη δύναμη του άντρα που δεν υπολογίζει τίποτα και θέλει να της κάνει κακό. 

Σύμφωνα με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη και τα όσα είπε μεταξύ άλλων, στον “Τηλεθεατή”, εκείνος με την Ελένη έχουν κάτι που τους συνδέει με το παρελθόν.
“Προφανώς και υπάρχει παρελθόν, αλλά θα το ανακαλύψουμε στην πορεία. Έχει εκπλήξεις ο ρόλος και πώς αλλιώς θα γινόταν, καθώς οι άνθρωποι που γράφουν το σενάριο κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Read More

And More