Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Πηνελόπη σε φωτογραφία – ντοκουμέντο που δεν έχεις ξαναδεί!

Αυτές τις μέρες στις Άγριες Μέλισσες δυο από τις πρωταγωνίστριες η Έλλη Τρίγγου και η Μαρία Πετεβή έχουν μπελάδες! Η Ασημίνα νιώθοντας αδύναμη από τον επικείμενο ερχομό της Δρόσως υποκύπτει στη γοητεία του Μπάμπη, παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να του εξηγήσει ότι αγαπάει τον άντρα της τον Νικηφόρο.

Από την άλλη η Πηνελόπη μένει πλέον στο σπίτι του Αλέξη Γραμματικού, αφού ο πατέρας της Δούκας, την πέταξε κυριολεκτικά έξω από το σπίτι, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο εισαγγελέας.

Η Έλλη Τρίγγου μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία με την “Ασημίνα” αλλά και την Πηνελόπη στα λευκά με ρούχα που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια την ώρα που ετοιμάζοντα για τα γυρίσματα και η αλήθεια είναι ότι τις δυο ηρωίδες των Άγριων Μελισσών δεν τις έχουμε ξαναδεί έτσι! Ίσως η Πηνελόπη ίσως είναι ντυμένη στα λευκά και με λευκό καπέλο με βέλο γιατί ετοιμάζεται για τον γάμο της!

“Η χιονάτη και η ντροπή του κάμπου” έγραψε για την Πηνελόπη και την Ασημίνα η Έλλη, σχολιάζοντας τα όσα γίνονται με τον Μπάμπη! Όπως βλέπεις η Έλλη δεν έχει ακόμα ετοιμαστεί αφού έχει ακόμα πενσάκια στα μαλλιά και δεν έχει βάλει ακόμα τα ρούχα του… Διαφανίου

Η Έλλη δημοσίευσε και μια φωτογραφία με την Δρόσω που μπορεί στο σήριαλ να μην τα πάνε και πολύ καλά αυτή την περίοδο αλλά όπως γράφει… “Σταμίρη γεννιέσαι δε γίνεσαι”

 

Read More

And More