Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το “βασιλικό εκκλησάκι” που θα γίνει ο τηλεοπτικός γάμος της χρονιάς

Στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, Άγριες Μέλισσες, θα παρακολουθήσουμε τον τηλεοπτικό γάμο της χρονιάς. Η Ελένη με τον Λάμπρο παντρεύονται και τίποτα δε δείχνει ότι μπορεί να σκιάσει αυτή την όμορφη μέρα… Μήπως όμως αυτός ο γάμος κρύβει τελικά ένα μυστικό; (Δες εδώ φωτογραφίες από τον γάμο Ελένης και Λάμπρου)

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, στον ναό του Αποστόλου Παύλου και η ομάδα των Up Stories μάς το παρουσιάζει σε ένα εντυπωσιακό βίντεο. Και μπορεί γεωγραφικά, το εκκλησάκι αυτό να μην τοποθετείται κάπου κοντά στο «πεδίο» δράσης της σειράς, η κατασκευή του ωστόσο πλησιάζει τον ιστορικό χρόνο κατά τον οποίο διαδραματίζεται το σενάριο των «Μελισσών».

Η ιστορία του ναού:

Η ιδιαιτερότητα του ναού είναι πως είναι ήσυχος, εναρμονισμένος με το φυσικό περιβάλλον, ενώ παντρεύει με έναν τρόπο το ιστορικό και παραδοσιακό με το σύγχρονο.

Αντίστοιχα ξεχωριστό και μακριά από όσα έχουμε συνηθίσει από ορθόδοξους ναούς είναι και το εσωτερικό της εκκλησίας, που αποπνέει τη λιτότητα με την καλλιτεχνική υπογραφή ενός μεγάλου Έλληνα ζωγράφου.

Πρόκειται για ένα εκκλησάκι με τεράστια πολιτισμική ιστορία.

Ο ναός του Αποστόλου Παύλου, μέρος κάποτε των βασιλικών κτημάτων του Τατοΐου υλοποιήθηκε τη διετία 1958 – 1960 από τον αρχιτέκτονα Αθανάσιο Κουτσογιάννη. Ο Ναός του Αποστόλου ή Αγίου Παύλου, βρίσκεται σήμερα στο δυτικό τμήμα του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης».

Πηγή βίντεο: Up Stories

 

Read More

And More