Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη συμμαχούν για να εκδικηθούν τον γιο τους, Νικηφόρο και αρχίζουν πόλεμο εναντίον του

Εξελίξεις- βόμβα στις “Άγριες Μέλισσες” οι οποίες, όπως αναμένεται, θα τραβήξουν για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, στα προσεχή επεισόδια.

Συγκεκριμένα, η Μυρσίνη με το Δούκα ενώνουν τις δυνάμεις τους και καταστρώνουν σχέδιο εκδίκησης εναντίον του ίδιου τους, του παιδιού. Ο πατριάρχης της οικογένειας των Σεβαστών έχοντας επιστρέψει στο σπίτι του, θέλει να πάρει και πάλι πίσω την εξουσία καθώς και τα ηνία της περιουσίας από τον Νικηφόρο, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV O’Clock τα πηγαίνει πολύ καλά, καθώς τα έχει καταφέρει με τη διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας , γεγονός που δεν αρέσει στο Δούκα.

Ο πατέρας Σεβαστός καταρρακώνεται καθώς διαπιστώνει πως το παιδί του έχει στραφεί εναντίον του και ότι αποδεικνύεται άξιος αντίπαλος.

Η Μυρσίνη για να κερδίσει και πάλι την εύνοιά του Δούκα, δείχνει την συμπαράστασή της και τον βοηθά για να βρει τη λύση στο πρόβλημα που τον απασχολεί με το γιο του.

Έτσι Μυρσίνη και Δούκας συμμαχούν και καταστρώνουν το ύπουλο σχέδιο της με σκοπό να εκδικηθούν το ίδιο τους, το παιδί. Ακολουθώντας τη συμβουλή της Μυρσίνης, ο πατέρας Σεβαστός αλλάζει στρατηγική και για να ξεγελάσει το γιο του, Νικηφόρο δείχνει ένα άλλο διαφορετικό πρόσωπο. Προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο ότι έχει αλλάξει απέναντι του και στις κινήσεις του απέναντι στο συνεταιρισμό, με σκοπό, ο γιος του να αρχίσει να τον εμπιστεύεται, όμως, μέσα του ο Δούκας “βράζει”και υποσκάπτει με ύπουλες μεθόδους το ίδιο του, το παιδί.

Read More

And More